Play ponuda

WOW, KAKAV POPIS IMENA! / Otkriveno koje će zvijezde biti na Bidenovoj inauguraciji. Posebno iznenađenje sprema - slavni glumac

Image
Foto: Profimedia

U programu će se odati počast 'junacima' koji su se istaknuli u protekloj godini obilježenoj pandemijom koronavirusa

13.1.2021.
22:02
Profimedia
Play ponuda

Američki glumac Tom Hanks vodit će posebnu emisiju koja će se istodobno prikazivati na svim većim američkim televizijskim mrežama, večer nakon svečanog preuzimanja dužnosti Joea Bidena, uz sudjelovanje glazbenih zvijezda među kojima su Jon Bon Jovi i Justin Timberlake, pišu američka glasila.

Bidenov tim nije komentirao na upit agencije France Pressea, ali su Justin Timberlake i pjevačica Demi Lovato odvojeno potvrdili informaciju o održavanju događaja i o svom dolasku.

Ovaj put u programu, koji je pripremio Odbor za predsjedničku inauguraciju, nisu predviđene svečanosti koje inače prate predsjednikovu prisegu, a ove godine su otkazane zbog epidemioloških razloga.

Image
GRADONAČELNICA WASHINGTONA TRAŽI STROŽE MJERE SIGURNOSTI: /

'Inauguracija zahtijeva drugačiji pristup u odnosu na sve dosadašnje'

Image
GRADONAČELNICA WASHINGTONA TRAŽI STROŽE MJERE SIGURNOSTI: /

'Inauguracija zahtijeva drugačiji pristup u odnosu na sve dosadašnje'

Obami pjevale zvijezde A liste, a Trumpu...

Godine 2009. Aretha Franklin je pjevala na prvoj inauguraciji Baracka Obame. Uz nju su nastupili Bruce Springsteen, U2, Shakira i Stevie Wonder.

Četiri godine poslije, na njegovoj drugoj inauguraciji, Beyonce je pripala čast da otpjeva nacionalnu himnu.

Godine 2017. Donald Trump se naprotiv morao zadovoljiti drugim, pa i trećim ešalonom pjevača na svojoj inauguraciji jer nije bio omiljen u svijetu zabave.

Počast 'junacima' u borbi s koronavirusom

"Celebrating America", specijalnu emisiju koja će se prikazivati u srijedu 20. siječnja u najgledanijem terminu, prenosit će televizije ABC, CBS, NBC, CNN i MSNBC te YouTube kanal inauguracijskog odbora.

U programu će se odati počast "junacima" koji su se istaknuli u protekloj godini obilježenoj pandemijom koronavirusa.

Play ponuda
Play ponuda