Play ponuda

'Vladi je lice bilo iskrivljeno od bola, cure su plakale'

shimmer fallback

Za vrijeme snimanja Survivora srpskog manekena Vladimira Vuksanovića napala je meduza, a spasila ga je brza liječnička intervencija.

16.4.2012.
15:52
Play ponuda

Kako je neimenovani izvor otkrio za kurir-info.rs, Vlado je ronio kada ga je napala meduza.

'Ruka mu je bila crvena i počela je naticati. Nastala je panika. Lice mu je bilo iskrivljeno od bola. Ostali natjecatelji su mu pomogli da izađe iz mora. Bio je nasmrt preplašen. Cure su počele plakati od straha za njegov život. Ipak je sve završilo dobro. Spasila ga je brza intervencija liječnika koji su mu dali protuotrov.'

'Liječnici su pratili njegov oporavak i nakon tri dana bio je kao nov', dodao je izvor.

A evo i još nekih novosti iz reality showa Survivor.

U plemenu Matambo atmosfera nije pala iako je Radovan izbačen. Pleme bira novog poglavicu, neki bi izabrali Maju Lenu, ali im se čini premlada. Na kraju poglavica po drugi put postaje Sebastian.

Na Otoku odbačenih dečki su na Jelenin nagovor odlučili napraviti splav i otići loviti ribu. Mia za to vrijeme objašnjava Staniji kako ne zna hoće li im naum uspjeti budući da se ona bez vesala i jedra nikad ne bi uputila na Pacifik. Jelena i Žare napravili su splav, no potonuo je. Izbija svađa između Žareta i Mije, Mia ga počinje provocirati zašto ne lovi ribu, na što Žare poludi i izbije žestoka svađa, u kojoj Žare uspije ušutkati Miu bar nakratko, što oduševi Jelenu!

http://www.youtube-nocookie.com/v/XFSYSaxqrJg?version=3&hl=en_US

http://www.youtube-nocookie.com/v/VkkIzpFwxrA?version=3&hl=en_US

U plemenu Boruka ostali samo Milan, Marko, Vlada i Ava. Ava je ugodno iznenađena što ju je Vlada pitao je li spremna biti poglavica. Ava je na to odgovorila: 'Ja sam spremna rođena!' Ava je odabrana za poglavicu. Oduševljena je i odmah se nazvala Kleopatrom te održala govor svojem plemenu.

Marko je u šoku nakon što je vidio da je u plemenu Matambo opet poglavica Sebastian iako su se, još dok je on bio tamo, dogovorili da će poglavice biti muško pa žensko i tako redom.

Plemena se bore za 'nešto od kuće' – moraju prenijeti meso sa žara zubima! Tko više prenese u deset minuta osvaja: istarsku pastu od tartufa, makedonski pinđur, zlatiborski pršut, sir škripavac, kulen, vino s Hvara, palentu, kompot, džem od smokava i još mnogo domaćih delicija...

No, dogodio se presedan u igri, gdje je pleme Matambo prenijelo na kraju zubima cijelu svinju, pa nije bilo smisla mjeriti tko je prenio više. U kampu su ih dočekale razne domaće delicije iz njihovih krajeva. Sreći nije bilo kraja!

Play ponuda
Play ponuda