Play ponuda

VIDEO: / Svi su ga čekali, a on se seksao iz pozornice

shimmer fallback

Steve Ritchie ovoga je puta oduševio izvedbom jednog od najvećih hitova RickieA Martina Livin la Vida Loca. No, prije nastupa izazvao je pravu strku i paniku.

21.10.2014.
12:18
Play ponuda

Nedavno je otkrio kako je izgubio nevinost kada je imao 21 godinu i to dok je radio u jednoj planinarskoj kući. Njegova partnerica tada je bila kolegica s posla koju je, kako kaže, 'osvojio zato jer je bila jako lijepa i sramežljiva'. Osim toga, ovaj je promiskuitetni mladić, Stevi Ritchie, izazvao pomutnju na snimanju showa X Factor.

Kada je trebao izaći na pozornicu, nitko ga nije uspio naći. I dok su producenti showa već ludjeli, Ritchie je iza pozornice izmijenjivao nježnosti sa zgodnom plesačicom. Ritchieja su toliko ponjele strasti da se sakrio sa plesačicom i nitko ga nije mogao pronaći. Ipak, u zadniji je tren stigao na pozornicu i izveo svoju točku te zaradio gromoglasan pljesak publike i dobre kritike žirija.

//www.youtube.com/embed/D7_vbozMoFU

Jedino što je otkrivalo njegov vrući čin iza pozornice bila je fleka na hlačama koju je vješto uspio sakriti. Stevi je inače jako je popularan među ženama, a bivša natjecateljica u showu X FactorChloe-Jasmine Whichello samo je jedna od pripadnica ljepšeg spola koju je osvojio.

Play ponuda
Play ponuda