TVRDI DA SU PREVRTLJIVI I DVOLIČNI: / BB Stefani tračala svoje frendove Vasiće

Image
Foto: RTL

Stefani je s veselom obitelji provela tri tjedna u tajnoj kući pa ima podlogu za usporedbe s njihovim boravkom u glavnoj kući, što je jučer iznijela Zorici.

12.10.2015.
14:14
RTL
Play logo

Predbacuje im što su prevrtljivi, a to je osobina koju Stefani ne podnosi. Radi zamjera što joj se miješa u odnos s Ervinom iako pogrešno shvaća određene stvari, dok je u tajnoj kući pričala sasvim drugu priču o toj romansi.

Image
STEFANI IZAŠLA IZ BIG BROTHER KUĆE: /

Mislila je da je trudna

Image
STEFANI IZAŠLA IZ BIG BROTHER KUĆE: /

Mislila je da je trudna

Također, ne sviđa joj se licemjerje Vasića, dapače ostala je šokirana njihovim ponašanjem pri dolasku u glavnu kuću. Naime, bračni par je svašta izgovorio o pojedinim stanarima, a kada su ušli nisu rekli nikome u lice što zapravo misle o njima. Zorica je potvrdila njezine riječi, rekavši kako je ona s njima provela šest mjeseci te da je za Stefani to "škola koju ne može platiti" te da samo sluša i gleda i time skuplja poene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stefani je zasmetalo kada ju je Rade zavaravao laskavim titulama poput "kćeri moja“, a prije nekoliko večeri je onako burno reagirao na nju. Dodala je kako ga poštuje, ali mu je već rekla da se ponio kao psihopat i misli da bi ju udario da nije bilo kamera.

Rada se, s druge strane, često obraća s visoka Stefani, kao da ju je preodgojila u tri tjedna koja su proveli zajedno. Stoga Splićanka jedva čeka da joj se ona opet umiješa u osobne stvari kako bi joj odbrusila tako drsko da joj se više nikada neće obratiti.

Video trač partije možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo