TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: / U finale idu Luka, Saša, Renata i Maja

Posljednja kvalifikacijska emisija druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato bila je napeta do samog kraja.

30.11.2015.
12:00
Nova TV
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pobjedu u polufinalnoj emisiji odnio je Saša Lozar, transformiran u Arethu Franklin, čija je maska bila toliko nevjerojatna da ga je Đuro u šaljivom tonu priupitao za osobnu iskaznicu, a na kraju mu se i poklonio.

"Čudo! Taj glas koji si ga stavio tako u masku! Dvanaestica za masku, za pjevanje, ples!", poručila mu je Sandra ne mogavši sakriti oduševljenje izvedbom pjesme Respect, a Tomo je nakon njegovog nastupa zaključio: "Apsolutno super! Vidi se što je show! Vidi se da je ekipa iza toga, da svi to rade, da nije posao jednog čovjeka, nego zbilja jednog ogromnog tima ovdje koji se svi potrgaju da naprave nešto ovakvo!"

Saša je odlučio u ime Nove TV iznos od 10 tisuća kuna donirati zagrebačkom Centru za poremećaj hranjenja BEA.

Maja Šuput oduševila izvedbom pjesme Baby

Iako je u ovoj emisji zauzela visoko drugo mjesto kao Rihanna, Ivani Marić za dlaku je pobjeglo finale showa.

"Ja sam stvarno impresioniran svaki put s tobom. Ti si stvarno jedan fini artist, performer s mjerom i to ti ide jako dobro. Mogla bi živjeti od toga. Krasno izgledaš, krasno pjevaš", komentirao je Đuro njezin nastup s pjesmom Umbrella, a počasni član žirija Baby Dooks joj je poručio: "Ti si avion! Od pjevanja, brutalnog izgleda, sličnosti!"

Maja Šuput transformirala se u tinejdžersku zvijezdu Justina Biebera, a Sandra ju je nakon nastupa zamolila da zadrži to dijete u sebi.

"Od onakvog seksipila, da ovakav mali čovječuljak nastane. Tko bi rekao da je ovo Maja Šuput", začuđeno je komentirao Baby Dooks, dok je Tomo pohvalio njezin ples.

Shakirin seksipil na pozornicu donijela je Renata Sabljak s pjesmom Whenever, Wherever, a to je primijetio i žiri.

"Ti si intonativno bila jako čista. Ovoliko skakanja, ja ti se divim! Seksipil je kod tebe proradio. Bila si sjajna!", kazala je Sandra, a Đuro joj je čestitao komentarom: "Samo veliki profesionalci mogu izdržati na jednom dahu. Jodlanje je bilo jako dobro."

Zanimljivo je bilo vidjeti i Luku Bulića koji se transformirao u svoju kolegicu Maju Šuput. Iako je i sam izjavio da će mu teško biti kopiratii svu Majinu energiju, Đuro se složio da je sjajno skinuo Majinu vrckavost.

Ivana Šarića gledali smo kao Shaniu Twain za kojeg je Sandra zaključila da je sve bolja i bolja žena. Ivan je nastupio s pjesmom Man I Feel Like A Woman, a Tomo se složio da mu je jako dobro legla pjesma.

Pred Majom Posavec uspješna budućnost

Odličan nastup gledateljima je priuštila i Maja Posavec koja je utjelovila Kim Wilde s pjesmom Keep Me Hangin' On.

"Bože Maja, ti si toliko talentirana, toliko samozatajna, toliko imaš lijepu boju glasa toliko nijansi. Kroz ove svoje preobražaje si stvarno svaki put donijela neku drugu. Ti si dužna od ovog talenta koji ti je Bog dao napraviti dosta više od ovoga sada", rekla joj je Sandra.

"Ja sam vidio nju koja pati, koja hoće da prekine tu vezu, tu njeznu dramu unutrašnju, taj jedan naboj. Maska, frizura, stvarno si izgeldala kao Kim Wilde. Vratila si me u neka krasna divna vremena", dodao je Đuro.

Dušan Bućan bio je Marina Perazić kojem nije bilo niti malo lako budući da je u žiriju sjedio Baby Dooks koji ju je u prošloj sezoni utjelovio i tako postavio visoka očekivanja.

"Zanimljivo je da svaka žena koju ti imitiraš izgleda kao Barbra Streisand na steroidima", komentirao je Đuro.

Zadnja epizoda druge sezone showa bit će prikazana u nedjelju 6. prosinca. Saša Lozar, Luka Bulić, Renata Sabljak i Maja Šuput izvest će svoje posljednje transformacije, a samo najbolji natjecatelj će odnijeti pobjedu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali