TV PREPORUKA DANA / Priča o udovici koja je započela vezu s novim muškarcem zato jer je vrlo sličan njezinom pokojnom mužu (Lice ljubavi)

9.7.2018.
10:02

HRT3, 19.00, KOMEDIJA, Ukrali su Jupiterovo bedro

Film o medenom mjesecu u Grčkoj kamo su doputovali provesti ga profesor grčkog Antoine (P. Noiret) i policijska inspektorica Lisa (A. Girardot). Upoznaju mladi par, arheologa Charlesa (F. Perrin) i privlačnu koketu Agnes (C. Alric). Charles je iskopao fragment skulpture iz klasičnog razdoblja i odlučan je darovati ga Louvreu. Agnes bi radije da se proda i uruči Charlesov nalaz zgodnom lokalnom ribaru zbog procjene. Kad je taj muškarac ubijen, policija sumnjiči Charlesa, ali uhiti i Antoinea kao pomagača. Sada u akciju stupaju žene, Lisa i Agnes.

HB0, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Oštri predmeti

Nova uzbudljiva serija prati novinarku Camille Preaker (Amy Adams), koja se vraća u svoj rodni gradić da izvještava o ubojstvima dviju mladih djevojki. Pokušavajući posložiti psihološku slagalicu iz svoje prošlosti i previše se poistovjećuje s mladim žrtvama. Sukobljava se sa svojom zahtjevnom majkom Adorom, koju glumi Patricia Clarkson, i polako počinje da se vraća opasnim samodestruktivnim navikama. Dodatan razlog za brigu joj predstavlja znatno mlađa polusestra Amma, koja potajno vodi dvostruki život.

HRT1, 20.05, DRAMSKA SERIJA, Raj za dame

Nakon što je Teresa poljubila Pietra Morija, počne ga izbjegavati, ali privlačnost među njima je očigledna. U međuvremenu započne istraga o ubojstvu, a sumnja pada na Morija.

HRT2, 20.05, DOKUMENTARNA SERIJA, Himalajom pješice

Levison Wood nastavlja sa svojim izazovom da prijeđe 2700 kilometara duž Himalaje. Nakon prometne nesreće u kojoj zamalo da nije poginuo i šest tjedana oporavka u Britaniji, Levison i njegov prijatelj i vodič Binod nastavljaju putovanje u Nepalu, posjećuju mjesto nesreće 150 metara ispod strme stijene te susreću lokalne seljake koji su im spasili živote. Levison i Binod odlaze ispuniti obećanje da će posjetiti Binodov obiteljski dom u Pokhari i shrvani emocijama susreću se s članovima obitelji koji su ga zaštitili od političkog nasilja prije 14 godina te prvi put upoznaje neku od Binodove djece. Nakon Pokhare pridružuje se članovima plemena Gugrung koji ugrožavaju svoje živote kako bi skupili med divljih pčela na visokim stijenama.

RTL TV, 20.05, DRAMSKA SERIJA, Horvatovi

Franjo pokušava naučiti engleski, a Stjepan otkriti gdje nestaje novac iz njihove kuće. Tereza otkriva Branimirovu tajnu i pokušava ga natjerati da prizna o čemu je svima lagao. Lagala je i Karmen, a njezina tajna će šokirati Lilu i Nikolinu. Strani jezik zadaje probleme i Borni, no njemu je, umjesto glagola i imenica, u glavi samo Eva. Što će joj i reći, ali na hrvatskom.

DOMA TV, 20.40, KRIMI SERIJA, Tijelo je dokaz

Kad nevjesta skoči u smrt na dan svog vjenčanja, osumnjičeni su svi, od bijesnog bivšeg dečka do previše zaštitničkog oca. No kao i sama nevjesta, i Megan obraća pozornost na svaki, i najmanji detalj dok ne riješi zločin. U međuvremenu Ethan se zaljubljuje u novu djevojku Dani, ali čini se da se njoj već sviđa netko drugi iz tima. Kad vlasnik obiteljskog talijanskog restorana završi mrtav u zamrzivaču, dr. Hunt i njezin tim pomnije proučavaju obiteljske odnose. U međuvremenu se detektivka Baker mora suočiti s prošlošću koja je proganja.

HRT1, 21.00, ROMANTIČNA DRAMA, Lice ljubavi

Nikki (A. Bening) je odnedavno udovica i sve je stvari, ljudi i situacije podsjećaju na njezinu životnu ljubav Garreta (E. Harris). Odlazi u galeriju kamo je često zalazila s mužem i ugleda čovjeka (E. Harris) čija ju sličnost s Garretom zapanji. Vraća se nekoliko puta ne bi li ga ponovno vidjela i sazna da Tom predaje umjetnost u lokalnoj školi. Čak ga angažira za privatne satove slikanja u svom domu. Postanu ljubavnici ali Nikki taji Tomu koliko je sličan Garretu. Njihova tajna veza emocionalno je pogodila Nikkinog susjeda (R. Williams) jer se nadao da će on imati šanse kao Garretov prijatelj, a čini se da i Tom nešto skriva.

HRT2, 21.00, DOKUMENTARNI FILM, David Beckham - iz ljubavi prema nogometu

David Beckham postavio je pred sebe izazov života: odigrat će nogometne utakmice na svih 7 kontinenata u manje od 10 dana i vratiti se na vrijeme za humanitarnu utakmicu na Old Traffordu koju je organizirao u suradnji s UNICEF-om. Tijekom tog putovanja Beckham otkriva što nogomet znači različitim ljudima koje susreće i s kojima ga igra, a dolazi i do univerzalne istine o biti nogometa: ta igra ima jedinstvenu moć nadahnuti i udružiti ljude diljem svijeta. Za prve tri utakmice Beckham putuje na drugi kraj svijeta i posjećuje zemlje za koje je ambasador UNICEF-a: upoznaje plemena Papue Nove Gvineje, djecu iz škole oštećene u potresu u Nepalu te afričke izbjeglice u kampu u Džibutiju. Beckham zatim leti u Argentinu, gdje igra nogomet u slamovima Buenos Airesa s mladim igračima kluba Boca Juniors.

RTL2, 21.30, HUMORISTIČNA SERIJA, Teorija velikog praska

I dok se Sheldon i Penny brinu za Leonarda, Howard pomaže Raju da se oporavi od prekida s Lucy. U međuvremenu, Amy i Bernadette zajedno putuju na kongres biologa.

HRT2, 22.30, AKCIJSKI FILM, U zmajevom gnijezdu

Lee (B. Lee) je učitelj u jednoj shaolinskoj školi. Hongkonška policija i vlada već dugo sumnjaju da je bogati Han (S. Men) trgovac opijumom, ali i bijelim robljem. Lee je idealna osoba da prikupi vladi dokaze o njegovoj prljavoj djelatnosti. Pravi trenutak za odlazak na izoliran Hanov otok je kada Han, jednom godišnje, organizira turnir u borilačkim vještinama... "U zmajevom gnijezdu" predstavlja prekretnicu u prodoru žanra kung fu filma u svijetu. To je prvi američki kung fu film, snimljen spektakularno, poput atraktivnih filmova o Jamesu Bondu. U glavnoj ulozi je Bruce Lee, rano preminula zvijezda ovog žanra. U našim kinima bio je to prvi kung fu film uopće prikazan. Tek nakon senzacionalnog uspjeha kod publike došli su i drugi filmovi istog žanra koji su nekoliko godina poslije preplavili domaće kino dvorane. Film "U zmajevom gnijezdu" vješta je pustolovna priča o krijumčarima opijuma i vladinim agentima u koju je utkano mnoštvo izvrsno koreografiranih kung fu borbi.

NOVA TV, 22.30, AKCIJSKI FILM, Pobuna

Kako bi završio u zatvoru s ozloglašenim vođom podzemlja Balamom, Jack Stone izvede pljačku banke. Balam nadzire policijske snage iz zatvora te živi u zatvoru kako bi prikrio svoju pravu moć, onu Kralja grada. U njegovu ćeliju koja je dizajnirana posebno za njega boji se ući čak i upravitelj zatvora. No, nije ni svjestan kako dolazi Jack, odlučan osvetiti mu se za ubojstvo obitelji.

HRT1, 23.55, DRAMSKA SERIJA, Motel Bates

U 4. sezoni serije koja govori o događajima koji prethode radnji filma Psiho, otkrivaju se Normanovi (Freddie Highmore) sve veći psihički problemi i učinak koji oni imaju na njegovu obitelj. Norma (Vera Farmiga) je sve očajnija i puna bojazni te se veoma trudi Normanu naći profesionalnu pomoć koju treba. To još više narušava njihovo nekoć čvrsto međusobno povjerenje. Norman ima problema s razumijevanjem stvarnosti. Šerif Romero (Nestor Carbonell) opet je uvučen u Normin i Normanov život. Norma i drugi muškarac u njezinom životu, šerif Romero, napokon se spoje. Dokle je on voljan ići da je zaštiti? Dylan (Max Thieriot) počinje se nadati novom početku s Emmom (Olivia Cooke), dok njegova prošlost i mračna nova tajna sve ne upropaste.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali