Play ponuda

TV PREPORUKA DANA: / Komedija Julie Delpy, 'Skylab', vjerno evocira najvažnije segmente života 70-ih

Image

Komedija Julie Delpy, 'Skylab', vjerno evocira najvažnije segmente života 70-ih

27.7.2016.
10:38
Play ponuda

HRT2, 13.55, OBITELJSKA KOMEDIJA, Banneri ponovno na okupu

Mitchel (C. Campbell), Desiree (B. White) i Johnny Banner (M. Barbuto) okupljaju se u kući svoje majke Rosalind (M. Ruehl), jer su dobili obavijest da je majka pretrpjela srčani udar. Rosalind, energična gradonačelnica Pinewood Hillsa, nije navikla na mirovanje, pa pod pokrivačem drži snopove dokumenata i mobitela. Djeca su ujedno zabrinuta za njezino zdravlje i ljuta zbog neposlušnosti, jer je liječnik naredio strogo mirovanje.

shimmer fallback
shimmer fallback

HRT3, 20.00, DRAMA, Pravila nezgode

Priča o skupini mladih glumaca koji pripremaju predstavu s kojom se žele predstaviti u inozemstvu. Međutim, otac zvijezdi predstave odbija dati dopuštenje da otputuje. Uzburkane emocije i loše odluke pogoršavaju situaciju... Film iranskog redatelj Behnama Behzadija o sukobu generacija imao je zapažen uspjeh na međunarodnim filmskim festivalima.

shimmer fallback
shimmer fallback

HRT1, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Cedar Cove

Olivia odluči prisili brata da se potrudi ili će se morati iseliti iz njezine kuće. No Will nije svjestan toga i previše se oslanja na njezinu pomoć. Jack pokušava izgladiti odnose u Seattle Courieru kad mu ponude Jerin posao. No kad ona dozna što se dogodilo, Jackova odanost nađe se na kušnji. Warren se uzruja kada dozna da je Olivia njemu iza leđa prodala svoj udjel u Charlottinoj kući Bucku. Buck ne namjerava ulaziti u nove pregovore. Paul slučajno pristane na spoj s Alex i obrati se Oliviji za savjet o izlascima nakon rastave.

shimmer fallback
shimmer fallback

HRT1, 20.45, KOMEDIJA, Skylab

Krajem 70-ih, početkom ljetnih školskih praznika, šira obitelj se okuplja u bakinoj kući u Bretanji. Stričevi, tete, ujaci, bratići, sestrične, nekoliko različitih generacija sjedaju za stol kako bi proslavili bakin rođendan. Desetogodišnjoj Albertini počinje ljeto koje će pamtiti cijeli život. Osim što je u vrtu razapet veliki šator u kojoj spavaju djeca, Albertina će doživjeti svoju prvu ljubav i prve znakove odrastanja.

shimmer fallback
shimmer fallback

HRT2, 21.50, DRAMSKA SERIJA, Vikinzi

Druga sezona donosi krize vjere i moći, te krize u vezama. Brat ustaje protiv brata. Prijatelji postaju neprijatelji i sklapaju se neočekivana savezništva iz težnje za moći. Ragnarova nevjera prijeti krahom braku s Lagerthom i dovodi do razdora između njega i njegova voljenog sina. Planovi se kuju, dugovi naplaćuju, a krv se lije pod budnim okom bogova.

shimmer fallback
shimmer fallback

FOX KANAL, 22.00, DRAMSKA SERIJA, Tiranin

Drugu sezonu serije obilježili su Jamalovi pokušaji ostvarivanja pakta sa Kinom kako bi Abuddin postao svjetska velesila kao i stvaranje pokreta otpora koji uspješno spašava Barryja od pogubljenja. Jaz među braćom postaje sve veći, ali i dovodi do novih političkih previranja. Šokantan kraj druge sezone gdje je Jamal nastrijeljen, daje prednost Barryju koji će u trećoj sezoni kao izvanredni predsjednik Abuddina pokušati uvesti demokraciju. Sve izglednije postaje da će na tron zasjesti Barryjev sin Sammy (Noah Silver), ali pitanje je hoće li Sammy nastaviti tiranskim putem svog strica Jamala ili Abuddin napokon čekaju bolji dani.

shimmer fallback
shimmer fallback

HRT2, 22.00, TALK SHOW, Graham Norton i gosti

Graham ugošćuje: oskarovku Nicole Kidman i Julie Walters, koje zajedno glume u filmu "Medvjedić Paddington"; te zvijezdu serije "Downtown Abbey" Hugha Bonnevillea. Ugodnom čavrljanju pridružit će se i popularni bend Take That, koji će uživo izvesti pjesmu "These Days".

shimmer fallback
shimmer fallback

NOVA TV, 23.10, ROMANTIČNA KOMEDIJA, Ta luda ljubav

Cal Weaver ima četrdeset i koju godinu i živi svoj san – ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna za supruginu nevjeru, on želi razvod i tada tu počinje kraj njegova savršenoga života. Kako Cal nije izlazio na spojeve gotovo jedno desetljeće ovo mu neće biti nimalo lako. No, unatoč svemu što mu se nudi sada kada je slobodan muškarac, Cal svoje srce ne može promjeniti.

shimmer fallback
shimmer fallback

HRT1, 23.15, DRAMSKA SERIJA, Časna žena

Usprkos tomu što Julia nastoji skrenuti njegovu istragu u drugom smjeru, Hayden-Hoyle se, u potrazi za istinom, okreće Nessi. Na vidjelo izbija sve više pojedinosti iz njezine prošlosti, pa saznajemo da su ona i Atika prije osam godina otete u Gazi. Nessa prima tajanstveni telefonski poziv od čovjeka koji joj prijeti da će otkriti njezine tajne iz tog razdoblja.

shimmer fallback
shimmer fallback

RTL TV, 23.30, DRAMSKA SERIJA, Budva na pjeni od mora

Odvjetnica Anči uspijeva izvući i Luku i Aleka iz pritvora, a Savo istovremeno otkriva njezinu povezanost s narkobosom Serdarom, koji joj sada otvoreno prijeti. Mila flertuje s Borisom samo kako bi je prestao pratiti i ispitivati o prošlosti. Istovremeno, Jovo uvjerava Olgu da prate oca koji se sumnjivo ponaša: nema ga po čitav dan kući i stalno traži novac. Zbog toga Olga ne odlazi na dogovoreni sastanak s Vasilijem.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda