Play ponuda

TV PREPORUKA DANA: / Hodgsonova momčad mogla bi iznenaditi vodeće u skupini Engleze

Image

Hodgsonova momčad mogla bi iznenaditi vodeće u skupini Engleze

20.6.2016.
10:47
Play ponuda

HRT2, 14.10, SPORTSKA DRAMA, Utakmica života

Usprkos nikakvim izgledima u nogometnoj utakmici s Englezima, Amerikancima je uspjelo pobijediti ih s 1 : 0 na Svjetskom nogometnom kupu 1950. u Brazilu. Pobjednička momčad temeljila se na obiteljskoj tradiciji i strasti prema lopti... Snimljeno prema istoimenoj knjizi Geoffreyja Douglasa iz 2005.

shimmer fallback
shimmer fallback

HRT2, 16.50, DOKUMENTARNI FILM, Operacija 'Ledeni brijeg': Rađanje brijega

U ovom revolucionarnom pustolovnom dvodijelnom dokumentarnom filmu ekipa istaknutih znanstvenika utrkuje se s vremenom ne bi li otkrila što više o nepoznatom svijetu ledenih bregova. Te goleme sante što plutaju morima jedan su od najnevjerojatnijih fenomena na Zemlji te bi nam čak mogle otkriti više o topljenju ledenih kapa na Zemljinim polovima. Međutim, do sad još nitko nije ovako detaljno proučio nastajanje, ali i nestajanje tih ledenih bregova. Naša će ekipa stručnjaka pratiti ledeni brijeg od razdoblja njegove gestacije, dok je još spojen s majkom ledenjakom, pa sve do dramatičnog trenutka njegova rođenja kada će se odlomiti i krenuti na epsko putovanje morima. Tijekom ove akcijske operacije znanstvenici će se, uz pomoć stručnjaka za ekstremne sportove i preživljavanje u divljini, popeti do samog srca matičnog ledenjaka te zaroniti ispod tih ledenih otoka ne bi li proniknuli u njihove tajne.

shimmer fallback
shimmer fallback

HRT3, 20.00, PUSTOLOVNA KOMEDIJA, Divljak iz Pariza

Priča o mladoj koja je u zadnji čas pobjegla s vjenčanja. Nelly (C. Deneuve) je pred oltarom uhvatio strah i dala je petama vjetra, a bijesan mladoženja Vittorio (L. Vannucchi) krenuo je u potragu za njom. Nelly slučajno uleti u hotelu u sobu čovjeka (Y. Montand) koji se također skriva, od braka i posla. On je Francuz srednjih godina koji sada živi na pustom otoku te povremeno dolazi u Caracas prodavati svoje povrće. Nelly traži da joj pomogne i povede je sa sobom na otok, a Martin čini sve ne bi li je se riješio i ukrcao na avion za Pariz.

shimmer fallback
shimmer fallback

HRT1, 20.40, DRAMSKA SERIJA, Mjesto koje zovem dom

Sarah odlazi u Pariz da bi pokušala ostvariti odnos s mužem Reneom. U Invernessu George ostaje slomljenog srca i pije da bi ublažio bol. Anna se seli u gostinsku kuću kada doznaje da je Elizabeth naudila Georgeu. Elizabeth pokuša pomoći Georgeu. Regina i dalje pokušava doći do Georgea i služi se raznim manipulacijama. Jacku je sve teže kraj Anne i oboje se iznenade kad joj održi predavanje o Elizabeth.

shimmer fallback
shimmer fallback

HRT2, 21.00, EURO 2016.: Slovačka - Engleska

U skupini B sve je otvoreno uoči zadnjeg kola, sve četiri momčadi mogu proći dalje i sve četiri mogu ispasti. Vodeći Englezi (4 boda) igraju protiv Slovaka (3) koje je pobjeda protiv Rusije napunila samopouzdanje. No, Hodgsonova momčad pokazala je da ima rješenja s klupe, jer su pobjedu protiv Walesa donijeli pričuvni napadači Vardy i Sturidge. Uglavnom, u St. Etienneu, na stadionu na kojemu su se osramotili hrvatski navijači, bit će neizvjesno, a osluškivat će se i rezultat druge utakmice, Walesa (3 boda) i Rusije (1) koji igraju u Toulouseu.

shimmer fallback
shimmer fallback

FOX LIFE, 22.00, DRAMSKA SERIJA, Vraške sluškinje

Početak četvrte sezone obilježit će tragedija koja je zadesila Adriana (Tom Irwin), supruga sluškinje Evelyn. (Rebecca Wisocky). Kao i uvijek do sada, kada je jedna od sluškinja u nevolji, zaboravljaju se sve nesuglasice i problemi te postaju sestre koje će učiniti sve jedna za drugu. Marisol (Ana Ortiz) će se naći u ljubavnom trokutu, povratkom svoje stare ljubavi. U vrtlogu najnovijih obiteljskih trzavica, zabranjenih ljubavi, misterioznih ubojstava i tajni, sluškinje se suočavaju sa situacijama koje bi ih mogle promijeniti zauvijek.

shimmer fallback
shimmer fallback

FOX KANAL, 23.00, DRAMSKA SERIJA, Outcast

Treća epizoda donosi velike kušnje za Kylea. Ostavivši iza sebe bolna sjećanja na tragične događaje iz djetinjstva, Kyle će polako krenuti dalje i pokušati se približiti svojoj ženi i kćerki koje godinama nisu čule za njega. Novi slučaj navodne opsjednutosti čovjeka koji je ubio ženu svog najboljeg prijatelja, poljuljat će prijateljstvo Kylea i Andersona, te postaviti pitanje jesu li za to ubojstvo krivi demoni ili ipak čista ljudska zloća?

shimmer fallback
shimmer fallback

HRT1, 23.20, DRAMSKA SERIJA, Domovina

Laže za Carrie. Laže za Royu. I još laže Jessici. Brody je na korak od sloma živaca dok pokušava žonglirati svojim kompliciranim vezama. Kršeći Quinnovu zapovijed Carrie poduzima rizičnu intervenciju kako bi zadržala Brodya na liniji i prisiljava sebe i njega da se suoče sa svojim zbrkanim osjećajima. Dana pronalazi neobičan izvor utjehe, a njezin otac suočava se sa svojom opasnom prošlošću.

shimmer fallback
shimmer fallback

NOVA TV, 23.25, KRIMI FILM, Čistač

Samohrani otac i bivši policajac Tom Carver (Samuel L. Jackson) ima neobično zanimanje – čisti mjesta zločina nakon uviđaja policije. No, nakon što je pozvan da počisti luksuznu rezidenciju iz predgrađa u kojoj se dogodilo brutalno ubojstvo, Carver nakon što ukloni krucijalni dokaz, nenamjerno biva upleten u zataškavanje ubojstva. Sam slučaj ubojstva odlučuje istražiti uz pomoć svog bivšeg partnera Eddieja Lorenza (Ed Harris).

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda