TKO ĆE BITI NOVI CELEBRITY MASTERCHEF? / Za prestižnu titulu borit će se i Andrea Andrassy

Popularni MasterChef i peti put otvara vrata svoje kuhinje, a ovaj put za radne jedinice stat će 14 novih celebrity kandidata i tako od ponedjeljka 14.

7.3.2016.
12:30
Nova TV
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tko će biti novi Celebrity MasterChef: Ksenija Erker, Jasna Odorčić, Andrea Andrassy, Lana Klingor Mihić, Ivana Marić, Sementa Rajhard, Mila Elegović, Hrvoje Rupčić, Ricardo Luque, Vlado Kalember, David Vurdelja, Ervin Baučić, Igor Barberić ili Leon Lučev? Ovu informaciju saznat ćemo nakon 11 tjedana i 33 epizode najpopularnijeg TV kulinarskog showa.

Navedeni kandidati tijekom showa će nam pokazati svoju ljubav prema kuhanju, ali i koliko su spretni i kreativni za štednjakom. Sve to će morati napraviti ispred tročlanog žirija sastavljenog od profesionalaca i vrsnih poznavaoca kuharstva. Ispred naših 'kuhara' iz javnog života stat će žiri sastavljen od Ane Grgić, Radovana Marčića i Andreja Barbierija.

Oni će kandidate savjetovati, voditi kroz show, kuhati njihova jela, ali i ocjenjivati i odlučivati o njihovom opstanku u showu.

Od kandidata se očekuje da pokažu svoj kulinarski maksimum, a samo oni koji zadovolje zahtjevna nepca stručnog žirija proći će u sljedeću fazu natjecanja. U finalu će se naći samo dva najbolja celebrity kuhara, a bolji od njih će postati Drugi hrvatski Celebrity MasterChef.

Prvi izazov

Izazov kojim će započeti nova sezona showa je prezentacijski – u njemu se testira kreativnost kandidata u osmišljavanju, pripremi i prezentaciji jela. Dakle, naša poznata lica u kuharskim pregačama predstavit će se žiriju izazovom koji se zove Jelo s potpisom.

Kandidati u zadanom vremenu u trgovini mogu izabrati neograničen broj namirnica s kojima trebaju pripremiti autorsko jelo koje, kako mu sam naziv kaže, treba imati osobni potpis. Tek ćemo vidjeti hoće li to biti najdraže jelo kandidata ili njegovih bližnjih, omiljeni recept usavršen po osobnim preferencijama, hoće li to biti neka posebna tehnika pripreme ili prezentacije. Sve ono što na neki način odražava karakter natjecatelja i/ili njegovu ljubav i kreativnost u pripremi jela te ima priču.

Autor najboljeg jela prema izboru žirija, za nagradu će u idućem izazovu imati određenu prednost pred ostalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali