'NE VJERUJEM U SAVRŠENSTVO' / Zvijezda serije 'Viola boje mora' otkrila tajnu mladolikog izgleda

Image
Foto: Voyo

Glumica Francesca Chillemi, bilo da je riječ o crvenom tepihu, setu ili njezinim trenucima u slobodno vrijeme, uvijek izgleda besprijekorno

19.6.2024.
15:42
Voyo
VOYO logo

Talijanska glumica Francesca Chillemi svojim izgledom, šarmom, ali i neospornim glumačkim talentom osvaja srca publike diljem svijeta. Trenutačno je pratimo u popularnoj RTL-ovoj seriji "Viola boje mora", koja je dostupna u bilo koje vrijeme, i to bez reklama, na platformi Voyo.

Već s 18 godina, Francesca je postala prepoznatljivo ime na glumačkoj, ali i modnoj sceni, kada je 2003. godine osvojila titulu Miss Italije. Od tada njezina karijera samo raste, a njezina ljepota i šarm ne blijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi podijelila svoje tajne ljepote i vitke linije, zajedno s prijateljicom Giorgiom Del Medico, pokrenula je platformu 752wellstar.com, posvećenu vježbanju, fitnessu, jogi, pilatesu i prehrani, odnosno sveobuhvatnom blagostanju tijela i duha.

Image
Foto: Voyo

Francesca Chillemi

"Zajedno s Giorgiom odlučila sam stvoriti platformu koja spaja fizičko i psihičko blagostanje uz podršku profesionalaca kojima vjerujem. Ne podučavam nikoga; jednostavno sudjelujem u treninzima kao obična osoba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto ekstremnih treninga koji mogu izazvati druge probleme, ona preferira kombinaciju sporta, dobre prehrane i mentalne ravnoteže.

"Ljudi često traže fizičku savršenost, ali ja ne vjerujem u koncept savršenstva. Radije kombiniram sport s dobrom prehranom i mentalnom ravnotežom", rekla je Francesca za talijanske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VIOLA BOJE MORA /

'Turski Jason Momoa' stigao na male ekrane: Miljenika ženske publike od sad gledamo na RTL-u

Image
VIOLA BOJE MORA /

'Turski Jason Momoa' stigao na male ekrane: Miljenika ženske publike od sad gledamo na RTL-u

Za njezin mladoliki izgled zaslužna je i Face Yoga koja joj pomaže održati lice čvrstim, sjajnim i opuštenim. "Face Yoga nije kao estetska kirurgija, ali pomaže zadržati mladolik izgled. Također je korisna za nas glumce jer omogućuje bolju kontrolu nad facijalnom mimikom," objasnila je Francesca.

Prehrana je za Francescu jednako važna kao i vježbanje. Na njezinoj platformi nutricionistički savjeti su ključni dio, a prati ih dr. Emiliana Giusti koja se bavi funkcionalnom prehranom. Pravilna prehrana, kaže Francesca, često je važnija od samog vježbanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznala je da nije uvijek bila dosljedna u vježbanju. Od 18. do 26. godine vodila je prilično sjedilački način života, ali nakon 27. godine postala je aktivnija, posvetivši se pilatesu i boksu. Danas, u 38. godini, Francesca je u prilično dobroj formi zahvaljujući uravnoteženom pristupu vježbanju i prehrani.

Image
Foto: Voyo

Francesca Chillemi

Francesca često bira jednostavnu i laganu šminku te preferira prirodan izgled s naglaskom na oči i usne. Osim njezine fizičke ljepote, zrači pozitivnom energijom koja dodatno pridonosi njezinom šarmantnom izgledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da se ljepota najbolje očituje kroz osmijeh koji proizlazi iz prihvaćanja sebe i drugih. Ja sam osoba koja se voli smiješiti jer ova naizgled jednostavna gesta može reći mnogo. Kada se spontano nasmiješite, kao da šaljete poruku: 'Dobro sam.' Oduvijek sam bila vesela osoba, ali otkako sam odlučila kvalitetno vrijeme posvetiti samo sebi, njegovanjem tijela, duše i uma, moji su dani definitivno bolji. Također smatram da je lijep osmijeh najbolja posjetnica", rekla je Francesca.

Popularnu seriju 'Viola boje mora' gledajte na RTL-u od 21.15 sati! Serija je dostupna i na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Jesu li digitalne platforme budućnost? 'Voyo je donio gledateljima slobodu'

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo