Play ponuda

Što donosi druga sezona Ruže vjetrova

shimmer fallback

Glumci dramske serije RTL Televizije Ruža vjetrova, zauzeli su svoje pozicije na setovima u Splitu i okolici, te naporno rade na snimanjima druge sezone koja će se emitirati u sklopu jesenske sheme.

10.7.2012.
14:58
Play ponuda

Produkcijska kuća Fremantle media u suradnji s RTL Televizijom već od 2. srpnja vrijedno radi na snimanjima nove sezone Ruže vjetrova.

Nakon što je prva sezona Ruže vjetrova završila Markovom smrću, dok su Jelavići, nakon Tonijeve operacije, ostali u Italiji, u živote najdražih obitelji vratit ćemo se novim pričama.

Osim novih zapleta, intriga, tajni, strasti i opsesija serija će u novoj sezoni iznjedriti neke nove ljubavi – kako one sretne tako i one zabranjene ili pune komplikacija.

Na projektu rade producentica Ana Habajec, kreativna producentica Mirna Miličić, linijska producentica Ivona Maras, glavni pisac Milivoj Puhlovski, te urednici priče Dorotea Vučić i Ivan Delaš.

U Splitski studio, na 900 metara kvadratnih je preuređen i broji sedam setova. Idejno rješenje za nove studijske setove u drugoj sezoni Ruže vjetrova, dala je Branka Juras, dok je za set dressing odgovorna Helena Manenica. Produkcija broji 85 ljudi, dok u stvaranju dnevnih epizoda sudjeluje preko 120 ljudi. Serija se snima u HD tehnici i to kamerama Sony PMW-F3L Camcorder.

Svi obožavatelji serije mogu odahnuti. Njihova najdraža Seke, koju je utjelovila popularna Nives Ivanković, svojim zanimljivim komentarima i postupcima i u drugoj sezoni će zabavljati vjerne ljubitelje serije.

Nivesin je raspored jako natrpan zbog snimanja nove sezone Ruže vjetrova, ali i paralelnog rada na Splitskom ljetu. Popularna glumica nam je otkrila: 'Uživam iako paralelno radim više stvari. Trenutno imam malo žešći ritam rada, no to je sve normalno'.

Da njezina popularnost ne jenjava, iako je prva sezona završila s emitiranjem prije više od mjesec dana, dokazuju i dalje reakcije prolaznika koji ju prepoznaju i zaustavljaju na ulici. Nives je oduševljena divnim reakcijama gledatelja pa svima poručuje: 'Vidimo se ponovo na jesen, u drugoj sezoni Ruže vjetrova'.

Play ponuda
Play ponuda