'IMAM OBLIK TIJELA PUN POTENCIJALA' / Simpatična Silvija otkrila kako je došla do 129 kg: 'Zbog bolesti i stresa u posljednjih par godina sam nabujala'

Image
Foto: RTL

Silvija je konačno spremna izboriti se za sebe i zdraviji život

15.9.2023.
12:15
RTL
Play logo

Silvija Temšić kandidatkinja je nove sezone 'Života na vagi'. Za RTL.hr je secirala prvih tjedan dana sudjelovanja u emisiji.  

Simpatična šefica gradilišta ima ugodan karakter, dobru energiju i vjeruje kako se svaki problem može riješiti, pa tako i njezin s viškom kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

“Odmalena sam debela, kao i ostatak moje obitelji. Hrana iz malog sela ostavila je traga!" objasnila je Silvija za RTL. Kazala je i da se u 'Život na vagi' prijavila ponajprije zato što se boji ozljeda, bolesti, a i jako je živcira što se ne može kretati, a da se ne uspuše. Baš kao i to što ne može opušteno uživati u jednoj od najdražih ženskih aktivnosti - šopingu!

“Želim odjenuti haljinu koja mi se sviđa, a ne onu koju moram odabrati zbog veličine jer imam dobar oblik tijela pun potencijala, samo se treba oblikovati", rekla je Silvija koja je u potpunosti spremna izboriti se za sebe i ono što želi u životu i nikada se više ne želi sramiti svog izgleda ili se osjećati nelagodno kada negdje vani sjeda na stolac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback

Osim toga, Silvija jako želi isprobati bungee-jumping. Držimo joj fige da postigne svoje ciljeve u Životu na vagi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Cijele epizode 'Života na vagi' dostupne su ti i na novoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na RTL-u, i to bez reklama! Više doznajte na voyo.hr .

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo