Seka Aleksic kupuje hotel od vladike Grigorija?

A cena hotela je prava sitnica: 4.000.000

25.7.2013.
18:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Seka Aleksić ima nameru da kupi "Platane" koji su u vlasništvu Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske i koji jedini od svih eparhijskih nekretnina nisu pod hipotekom, piše "Press".

Hotel se nalazi u centru Trebinja, a ona je nedavno boravila u tom gradu kako bi, navodno, sa vladikom Grigorijem pregovarala o kupovini objekta koji je u vlasništvu Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske.

Bašta spušta cenu

Prema procenama ekonomskih analitičara u Republici Srpskoj cena hotela okvirno je 4.000.000 evra, ukoliko se uzmu u obzir kretanja nekretnina u Trebinju i veoma atraktivna lokacija, pošto je Dubrovnik, koji je na samo 27 kilometara, postao preskup, pa sve više turista konačno upravo u gradu podno Leotara, piše "Kurir". Pevačica bi lako mogla da obori cenu jer je bašta, površine 468 kvadrata, pod hipotekom.

Hotelska zgrada jedini je objekat koji nije pod hipotekom od svih eparhijskih nekretnina, eparhija kojom rukovodi vladika Grigorije kreditno je zadužena, između ostalog i kod Balkan investment banke, i ima poteškoće u otplati rata.

Odgovorni ljudi od Seke su čekali odgovore pune tri sedmice, iako ih je njen PR tim najavljivao u dva navrata, tako da pevačica nije demantovala da bi ona i suprug Veljko Piljikić mogli kupiti jedan od simbola Trebinja. Inače, dok je boravila u gradu na Trebišnjici, pevačica je ostavila nekoliko tvitova u kojima je jasno pokazala da joj se mnogo dopada:

- Obožavam Trebinje, mogla bih da živim ovde -, napisala je Seka.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali