SARA I ANNA ISPALE IZ SHOWA 'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!': / Loša jela i katastrofalna dekoracija su presudili: 'Što je, tu je'

Nakon jedanaest tjedana u “Tri, dva, jedan - kuhaj!” kuhinji, Sara i Anna napuštaju svoju radnu jedinicu i daljnju borbu za titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para.

13.4.2017.
23:55
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Martin i Kristijan, Sanja i Moira te Ozana i Katarina bili su uspješniji u pripremi toplog predjela, glavnog jela i deserta.

„Ovo je za nas bilo jedno novo iskustvo, jedan korak za dalje. Naučila sam dosta toga i sigurno ću kući više toga i primjenjivati nego što sam ovdje u showu“, kazala je Sara. „Bilo je lijepo sudjelovati, upoznali smo drage ljude i bila nam je čast sudjelovati u ovakvome projektu. Što je, tu je“, zaključila je u svom stilu, a Kristijan je priznao da je zbog njihovog odlaska „gutao knedle prvi put nakon dugo vremena“.

Sara i Anna žiriju su servirale rižoto od crvenog radiča, jetricu s palentom i tortu s narančom. U predjelu je riža popila previše kiseline od vina. Glavno jelo su dobro spremili, ali nisu dobro očistli jetricu. Desert nije oduševio Žakline, a dekoraciju su katastrofalno napravili. „Sara i Anna su došle stvarno daleko i puno su napredovale“, komentirao je Pažanin i dodao kako to, nažalost, ipak nije bilo dovoljno za ostanak u showu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali