RADOVAN POPLJUVAO ANDREINO JELO: / 'Radnici bi ti to bacili u glavu'

Radovan Marčić uvijek zna zabaviti natjecatelje svojim neuobičajenim gastro avanturama prilikom komentiranja njihovih jela.

11.4.2016.
14:32
Nova TV
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U večerašnjoj epizodi Celebrity MasterChefa kandidate očekuje još jedan Test kreativnosti, no ovoga puta pobjednik prethodnog izazova neće birati u dućanu jednu osnovnu namirnicu s kojom će svi kuhati, već će pobjednik Hrvoje od pet ponuđenih vrsta glavnih namirnica: t-bone, tripice, rebrica, file palamide i pile kako za sebe, tako i za svakog natjecatelja pojedinačno odabrati namirnicu s kojom će kuhati. „

"To je velika odgovornost, mislim da ne mogu svima udovoljiti. Pokušat ću biti fer što je više moguće da to bude nekako ravnopravnije, ali ako pogriješim, pogriješim", rekao je Hrvoje.

Koliko će njegove kolege biti zadovoljne izborom, ostaje nam za vidjeti, no jedno je sigurno – osim nezadovoljstva Andree i Igora s tripicama, neće ni žiri skakati od sreće zbog Hrvojevog izbora

"Mislim da je našem prijateljstvu kraj!", poručit će mu u šali Andrej, dok će Radovan Andrei dati par uputa iz osobnog iskustva.

"Uputstva za budućnost: U pet sati ujutro na autobusnom kolodvoru, ne samo u Zagrebu, radnici prije početka svoga radnog dana jedu tripe. Vidi kako to tamo tete rade, u tri u noći već počnu kuhati. Za početnika uspjela, no svaki od tih radnika bi ti to u glavu bacio", rekao je Radovan.

Iako bogatiji za novu priču, kandidati će ostati s upitnikom na glavi: što to Radovan radi u pet sati po autobusnim kolodvorima?

"Ne znam gdje se on kreće, kamo ide i od kud mu sve te priče, ali zabavne su", komentirat će Andrea, kao i Igor čijim tripicama Radovan također predviđa sličan scenarij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Što Radovan radi u pet ujutro na autobusnom kolodvoru? Tulumari? Dolazi jesti tripice? Nije ni čudno da su mu fine nakon cijele noći neispavane. Bio sam i ja na takvim partyjima", izjavio je Igor.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali