Željko i Vladimir večeras će imati priliku shvatiti koliko je teško biti šef kuhinje jednog restorana, još k tome kineskog, jer su na jelovnicima same azijske delicije.
Željko i supruga Snježana će zajedno s ostala dva para kontinentalaca kuhati u restoranu naziva "Zagrebački feng shui". Oni su zaduženi za proljetne rolice s umakom od soje, meda i mladog luka, Honorata i Josip za pureće okruglice u tempuri na slatkom umaku s jasmin-rižom, a Petra i Filipa će se okušati u pohanom sladoledu od vanilije s medom i sezamom.
Kuhinju restorana "La Parenzana" vodit će Vladimir, koji je zajedno sa suprugom Brankom zadužen za izradu deserta, odnosno za pohane banane s medom i sezamom. U njegovom su timu i Verica i Dragan, koji pripremaju hrskava pileća krilca na povrću iz woka, te Doris i Luka koji će spremati mesne raviole s đumbirom, zeljem i umakom od soje. Njihova jela kušat će i ocjenjivati žiri i gosti restorana.
Jednom je prilikom Ivan Pažanin rekao kako chef kuhinje treba biti dobar voditelj, diplomat, psiholog i prijatelj u jednoj osobi. Koliko će današnji voditelji kuhinja restorana "La Parenzana" i "Zagrebački feng shui" biti u stanju voditi svoje ljude, biti njihovi mentori i prijatelji, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 20 sati na RTL-u!