'OVO JE BIO EGZORCIST 3!' / Vlado Kalember izveo masakr nad sipom u Masterchefu

"Vlado je danas imao Egzorcist 3. Kao da trančira brigadu sipa, a ne jednu!", rekao je David Vurdelja poznatiji kao Baby Dooks.

8.4.2016.
10:00
Nova TV
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Natjecatelje ove nedjelje u MasterChef kuhinji očekuje kutija iznenađenja, ali i iznenađenje u žiriju, piše u prioćenju Nove TV.

"Zvijezda internetskog prostora, mladi lav istarskog vinarstva, vlasnik vinarije Trapan, moj prijatelj, ljepotan s Verudele", pozdravit će Andrej ovim riječima počasnog člana žirija, inženjera Bruna Trapana, koji će natjecateljima kazati ponešto o svom poslu, kako je postao vinar te će zajedno s Andrejem, Anom i Radovanom degustirati rižota koja će kandidati pripremati.

Među namirnicama će natjecatelji pronaći bijelo i crno vino koje će oba morati iskoristiti budući da će za zadatak imati napraviti ne jedan, već dva rižota, a najveću muku predstavljat će im jedna namirnica – sipa. Crnilo po radnim jedinicama, crnilo na prstima i licima kandidata bit će samo uvertira u epizodu masakriranja sipe. Najprije će natjecatelji muku mučiti s pronalaskom vrećice za crnilo, a neki će se čak i porječkati.

"Vlado je danas imao Egzorcist 3. Kao da trančira brigadu sipa, a ne jednu", komentirao je David Vladin obračun sa sipom, dok će se Hrvoje sa crnom bojom na licu obračunavati s njom.

"Bila je to žestoka borba čovjeka i zvijeri!", rekao je Hrvoje.

Obzirom da će Vladi ovo biti prvi put da kuha rižoto, iskoristit će svoje zavodničke metode kako bi šarmirao svoju omiljenu članicu žirija.

"Dva bijela rižota, jedan špricano zeleni, drugi špricano crni", predstavit će svoja dva rižota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Imena su toliko privlačna da se bojim probati", u strahu će biti Ana, na što će joj Vlado odgovoriti: "Ja moram priznati da ste vi najprivlačniji ovdje!" te kasnije dodati: "Ako sam ja njoj simpatičan bar 10 posto od onog koliko je ona meni, u njezinim osjetilima će se pojaviti subjektivnost i neće joj biti tako loše".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali