POKAZAO SVOJ SKRIVENI TALENT: / Ako ikada ostane bez mjesta u žiriju, Špiček uvijek može postati kamerman

Image
Foto: RTL

Osim što je vrhunski chef i član žirija kulinarskog showa, Tomeku nije teško ostaviti se kuhače i priskočiti u pomoć tehničkom dijelu produkcijske ekipe Tri, dva, jedan – kuhaj!.

16.9.2017.
17:00
RTL
VOYO logo

„Kamera jedan – u redu, kamera dva – u redu, a gdje je kamera tri i zašto Špiček nije na svom mjestu?“, pitali su se članovi produkcije kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj! prije nego što su ugledali Špičeka kako se smije iza jedne kamere i pokušava namjestiti najbolji kadar za snimanje.

Slavni chef još je u prošloj sezoni pokazao želju da nauči nešto novo pa se tako primio kamere te pokušao naučiti snimati. Isti interes pokazao je i u ovoj sezoni, a kamere iza glavnih kamera ulovile su ga kako razvlači kablove po studiju u želji da pomogne tehničkom dijelu produkcijske ekipe showa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Špiček je u ovom showu od prve sezone pa ne čudi činjenica da se toliko sprijateljio s članovima produkcijskog tima i često se sjeti pitati kako su članovi njihove obitelji, partneri ili djeca.

„Zakaj sam ja jedini koji je tu od početka do kraja, ne znam, to je tak' ispalo. Možda im i nekaj vrijedim“, kroz smijeh je jednom izjavio Tomek, kako ga od milja zovu na setu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Tomek pravi starosjedilac u Tri, dva, jedan – kuhaj! žiriju te je mjesto za njega uvijek rezervirano, u slučaju da se odluči ostaviti sudačke kuhače, tehnički i produkcijski tim odmah bi našao novo mjesto za njega na setu.

Koji je sljedeći Špičekov potez, ne propustite pogledati u novoj epizodi showa koja vas čeka već u ponedjeljak u 21:10 sati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo