PLAVI TIM PRVI ISTRČAO MARATON I DOBIO NAGRADU: / Može izabrati jednog od kandidata Crvenih u svoju ekipu!

Image
Foto: Screenshot/RTL

Nakon šoka zbog Antine diskvalifikacije, kandidate je šokirao i Damirov povratak u kuću, ali ovoga puta kao člana Crvenog tima.

12.4.2017.
21:38
Screenshot/RTL
VOYO logo

Iako su očekivali da će nakon povratka trenera dobiti lagane treninge, to se nije dogodilo jer su i Sanja i Mario procijenili da njihovi timovi mogu više i jače. Damir je odradio prvi trening s Crvenima, a nakon tjedan dana boravka izvan kuće vratio se s četiri kilograma više, no Mario mu to nije zamjerio te su se dogovorili da će zajedničkim snagama izgubiti još više kilograma.

Kandidatima su u posjet došli liječnik i nutricionistica kako bi im pojasnili probleme koje nosi pretilost. Tako je trenerica Sanja na sebe stavila teret težak nekoliko desetaka kilograma kako bi vidjela koliko je zapravo kandidatima teško svakodnevno funkcionirati, a Neven je iskreno priznao da želi smršavjeti kako bi mogao imati djecu i brinuti o njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša vijest

Image
Foto: RTL

Marijana Batinić se kandidatima obratila viješću o novom izazovu – kandidati moraju trčati maraton! Jedini uvjet je da traka za trčanje ne smije nikad biti prazna, a kako članova Crvenog tima ima više, jedan od njih mora prijeći kod Plavih.

Ako pobijedi Plavi tim, ima pravo sebi izabrati jednog člana Crvenog tima, a ako pobijedi Crveni tim, mogu se riješiti najslabije karike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni tim je odlučio da teži kandidati, poput Nevena, Hane i Damira neće trčati nego će masirati ostale kandidate kako bi što lakše trčali. Plavi tim je, pak, smislio taktiku da će se mijenjati svake dvije minute.

Plavi tim uvjerljivo pobijedio!

Plavi tim je već dosta rano stekao prednost u kilometrima, što je stvorilo napetosti u Crvenom timu jer su znali da će u svakom slučaju izgubiti jednog od svojih članova. Plavi tim je na kraju bio presretan svojom pobjedom, a čestitali su im i članovi Crvenog tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koga će Plavi odabrati u svoj tim, saznat će se u novoj emisiji Života na vagi u četvrtak u 20:10!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo