OTKRIVENI DETALJI DRAME IZMEĐU TANJE I DANIELA: / Od poljupca do suznih očiju i prijetnji

Iznenađena Tanja prihvatila je Danielov način upoznavanja, no brzo se ispostavilo da Daniel slično funkcionira i s ostalim svojim kandidatkinjama

14.9.2019.
16:34
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da se u dokumentarnoj sapunici "Ljubav je na selu – međunarodna sezona", već u prvim satima snimanja znaju roditi simpatije ali i zakipjeti ljubomora među farmerima i njihovima kandidatkinjama, gledatelji su se uvjerili već mnogo puta, a sada su to isto dokazali i farmer Daniel iz Ekvadora i jedna od njegovih potencijalnih srodnih duša, Tanja.

Njihov prvi susret na brzom spoju bio je sve samo ne uobičajen; Tanja je Danielu pri upoznavanju željela pružiti ruku, no taj susret je završio sočnim poljupcem koji joj je Daniel udijelio. Tada iznenađena Tanja prihvatila je njegov način upoznavanja, no brzo se ispostavilo da Daniel slično funkcionira i s ostalim svojim kandidatkinjama.

Tako je bilo i noć nakon njihova susreta, na prvom tulumu sezone. Dok je većina uživala uz pjesmu, ples i zvuke tamburica, Daniel i Tanja bili su se povukli u osamu kako bi porazgovarali o brzom spoju i poljupcu.

Pobunile se ostale kandidatkinje

"Poljubio si me, a sada si hladan prema meni", komentirala je Tanja, a Daniel ju je tada nagradio novim poljupcima, što je izazvalo pak ljubomoru među drugim djevojkama.

"Razočarana sam Danielovim ponašanjem jer nije dovoljno pažnje posvetio svim curama jednako", komentirala je bila kandidatkinja Marija, dok je Nadin odlučila prekinuti šaputanja Daniela i Tanje i ukrasti farmera na nekoliko minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Daniel je tada ipak odlučio provesti malo vremena s tri ostale cure, no Tanja je pod svaku cijenu odlučila zaokupiti njegovu pozornost pa ih je neprestano ometala. No prava je drama nastala nakon jedne naizgled bezazlene masaže!

Ljubomorna Tanja

Srećkova kandidatkinja Martina, fizioterapeutkinja po struci, odlučila je pokazati svoje vještine mladom farmeru iz Ekvadora, ali Tanja nije mogla ni preko toga prijeći tako lako.

"Zašto si to učinio? Ona nije tvoja kandidatkinja! Odem na tri minute, a ti si već s trima djevojkama!", bila je neumorna Tanja, ne dajući ni priliku Martini da se opravda.

I jutro poslije tuluma nije prošlo najbolje po Daniela. Tanja ga je odmah privela na ispitivanje o sinoćnjoj situaciji i ponovno ga upitala je li mu se svidjela masaža, na što je on odgovorio potvrdno.

"Ma, Daniel je tip koji voli izazvati ljubomoru, takav je! Imam osjećaj da se ne trebaš oko njega puno truditi jer će brzo otići drugoj", rekla je ljutito Tanja. No tu nije stala…

Ljubili se cijelu noć

"Da više nisi pokušao dirati druge djevojke ako me voliš. Nikada. Bit ću ljuta!", rekla mu je 20-godišnjakinja. Situacija se još više zakuhala kada je farmer odlučio izljubiti i ostale svoje kandidatkinje. Dok su ostale bile pomalo šokirane njegovim ponašanjem, Tanja je briznula u plač, a Daniel se pokušao opravdati.

"To je bio samo test. Dokazao sam da griješe. Riječ je samo o ljubomori", kazao je Ekvadorac.

"Možemo dijeliti svoje društvo, ali ne i tijelo. Možda je u Ekvadoru to normalno, ali ovdje nikako nije!" uplakano mu je rekla Tanja te pred ostalim djevojkama tada otkrila da ju je cijelu noć ljubio.

Tanja će se boriti za Daniela

"Sinoć smo ležali skupa i ljubio si me i govorio da sam predivna žena…", rekla je Zagrepčanka, dok su je druge djevojke slušale u nevjerici, a Daniel se pravdao rekavši da ne razumije zašto toliko ozbiljno shvaćaju sve njegove postupke.

Napokon, kad se malo primirila, Tanja je odlučila da Daniel vrijedi borbe.

"Ja želim ovog tipa i borit ću se za njega. Briga me što vi mislite", zaključila je na kraju.

Hoće li se napokon Daniel i Tanja zakopati ratnu sjekiru i je li to kraj farmerovom ljubovanju s ostalim curama, gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka u 21.15 sati, u novim epizodama "Ljubav je na selu – međunarodna sezona".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali