Play ponuda

OSMISLITE BLAGDANSKE DELICIJE PO SVOM UKUSU: / Ako vam nedostaje ideja za kuhanje, ovo je genijalan savjet

Image

Mirisi božićnog pečenja i slasnih kolačića šire se setom novog RTL-ova showa

30.11.2020.
16:36
Play ponuda

Blagdani nam stižu, a s njima i toliko iščekivana radost zajedničkog blagovanja u kakvom svi uživamo. Nedostaje li vam inspiracije – nema problema! Donosimo tri emisije u kojima možete doći do ideje za vlastite blagdanske delicije.

shimmer fallback
shimmer fallback

'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' – od 7. prosinca u 20.45 sati na RTL-u

Mirisi božićnog pečenja i slasnih kolačića šire se setom novog RTL-ova showa prigodna imena 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'. Ovo posebno izdanje emisije pratit će kuhanje pet različitih timova, koji će se okušati, ne samo u pečenju slastica, nego i u izradi kompletnog božićnog jelovnika, kao i svega onoga što se može naći za blagdanskim stolom diljem Hrvatske.

Princip ocjenjivanja isti je kao i prije, sva ta ukusna jela proći će strog, ali pravedan sud kulinarskih stručnjaka i već dobro uigranog žirija u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka, a sve će se odvijati pod voditeljskom palicom Domagoja Jakopovića Ribafisha.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ciklus Jamiejevih emisija – dostupno odmah na RTLplayu

Jamiejev veseli Božić, Jamiejev najbolji Božić, Jamiejeva hrana za utjehu i Jamiejeva najbolja gozba su specijali koje možete pogledati već danas na RTLplayu. Inspiriran lijepim uspomenama iz djetinjstva, poznati TV kuhar Jamie Oliver gledateljima će predstaviti svoja omiljena jela koja svi volimo i koja nam uvijek izmame osmijeh na lice! Osim jednostavnih, svakodnevnih recepata, Jamie će otkriti i one posebne za blagdane, proslave i druge prigode.

shimmer fallback
shimmer fallback

Chiefs line - dostupno odmah na PLAY Premiumu

Ukoliko za ove blagdane svoje najdraže želite iznenaditi nekim novim i drugačijim okusima, 'The Chef's Line' je emisija u kojoj možete potražiti inspiraciju. The Chef’s Line je kuharski reality u kojem se kućni kuhari amateri natječu protiv cijelih timova iz najboljih restorana.

Kandidati počinju kuhajući protiv stažista iz restorana, potom se penju po hijerarhiji u restoranu da bi u finalu najbolji kandidat kuhao protiv chefa kuhinje. Svako natjecanje posvećeno je jednoj velikoj svjetskoj kuhinji: vijetnamskoj, afričkoj, turskoj, talijanskoj, kineskoj i grčkoj. Blagdanski stol s delicijama grčke kuhinje? Zvuči primamljivo!

Play ponuda
Play ponuda