Play ponuda

VIDEO: / Gafovi koji će vas nasmijati do suza

shimmer fallback

Nakon uspješne pilot faze zabavno obrazovne emisije Galileo i prve sezone, koja je polučila veliki uspjeh krenulo je snimanje druge sezone.

17.7.2012.
15:38
Play ponuda

Voditelj Nino Štambuk koji će vas voditi kroz drugu sezonu Galilea posebno je zabavan na snimanju kada krene 'sipatip gaf za gafom.

Što donosi druga sezona?

Odakle stižu traperice, koji je najbizarniji desert na svijetu, je li crni kruh uistinu zdraviji od bijelog te još mnoštvo zanimljivih pitanja i odgovora ove jeseni čeka gledatelje RTL-ove emisije Galileo.

Zabavno obrazovna emisija s voditeljem Ninom Štambukom krenula je sa snimanjem druge sezone u kojoj će biti još više nevjerojatnih tema i pitanja na koja će Nino donositi odgovore.

'Mogu priznati da mi je nedostajao 'Galileo' i da sam ga se baš zaželio! Jako se veselim drugoj sezoni! Super je ponovno biti pred kamerama i nadam se da će gledatelji uživati u novim temama kao i ja', rekao je Nino.

Simpatični će se voditelj ponovno, za potrebe snimanja, upustiti u raznorazne smiješne, ali i pomalo opasne situacije, pa će ga gledatelji moći vidjeti s gomilom kukaca u rukama, kako po studiju vozi najmanji motor na svijetu ili kako se snalazi s mačem i štitom u ruci.

Ljubitelji Galilea aktivni su i na Galileo facebook stranici, gdje uz zanimljive teme i video klipove iz svijeta znanosti, svi s nestrpljenjem očekuju drugu sezonu, a za Ninu Štambuka kao voditelja, fanovi imaju samo riječi hvale.

Druga sezona Galilea'donosi mnoštvo informacija koje će gledatelje potaknuti na razmišljanje o tome koliko zapravo malo znamo o svijetu koji nas okružuje.

Play ponuda
Play ponuda