Play ponuda

'O BOŽE, JA SAM IH VIDJELA GOLE': / Petreković kao Severina mazio Marinu Orsag, žiri oduševljen

Image
Foto: Nova TV

Za nastup je komičarka angažirala i bivšeg pobjednika

8.11.2020.
22:55
Nova TV
Play ponuda

Večerašnju epizodu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' na Novoj TV otvorio je glumac Marko Braić (29). Na jednu je večer postao Massimo i pred žirijem i publikom otpjevao veliki hit nagrađen Porinom 'Iz jednog pogleda'. Ipak, jedan nastup na pozornicu je doveo i bivšeg natjecatelja.

Image
NIVES I MAJA U IZDANJU ŽESTOKOM ČAK I ZA NJIH: /

Dok se jedna hvali dekolteom, druga zaustavlja dah u minici

Image
NIVES I MAJA U IZDANJU ŽESTOKOM ČAK I ZA NJIH: /

Dok se jedna hvali dekolteom, druga zaustavlja dah u minici

Komičarka Marina Orsag utjelovila je Borisa Novkovića u duetu sa Severinom u pjesmi 'Tko je kriv' koju je otpjevala s bivšim natjecateljem i pobjednikom showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Mariom Petrekovićem.

„Nastup je bio strastven, emotivan, vi oboje krasni. Pokazali ste pravu ljubav i čežnju“, rekla im je Indira. „Ovo je bilo toliko bajkovito i romantično, sneno i strastveno, da me kemija između vas dvoje u više momenata navodila na iskreni plač, a to znači da je zadatak odrađen uspješno“, kazala je Nives. 'Stvarno nije važno tko je kriv od vas dvoje za ovu izvedbu', našalio se Igor.

'Iskreno sam plakala od smijeha'

''Za početak makni ovaj nokat s haljine, fakat je gnjusno. Marina, kakva si ti sretnica. Ovo je bilo bajkovito, romantično, strastveno, kemija me u više momenata navodila na plač, iskreno sam plakala od smijeha'', komentirala je Nives, a Igor je dodao da će njihov nastup zasigurno pamtiti. ''Bili ste senzualni i driljivi'', kratko je rekao.

"Ja ne znam tko je kriv za ovaj fantastičan spoj. Mario je bio i ostao najbolji showman na svijetu. Ovaj nastup bio je strastven i emotivan,. Ovako goli, bosi, nevini... O Bože, ja sam ih vidjela i gole! Ne ne, kao ogoljene duše, dirnuli ste me u dušu, i pokazali ste nam što je to prava ljubav i čežnja'', teatralna je bila Indira.

Play ponuda
Play ponuda