KVIZAŠI LUDUJU / Novi HTV-ov kviz 'Super potjera' dovodi petog lovca, a snimat će se u studiju uz publiku

Image
Izvor: Screenshot/HRT

Kviz će voditi Joško Lokas, a rađen je po inačici 'Beat The Chasers'u kojem se natjecatelj bori protiv nekoliko stručnjaka

24.2.2023.
22:26
Screenshot/HRT
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sve je spremno za početak novog HTV-ovog kviza, "Super potjera", najavio je Mario Sedmak, urednik Zabavnog programa na HTV-u u razgovoru za Jutarnji list, koji je otkrio da projekt starta već 26. ožujka, u nedjelju na HTV-u s početkom u 20.15 sati.

Kviz će voditi Joško Lokas, a rađen je po inačici "Beat The Chasers" u kojem se natjecatelj bori protiv nekoliko stručnjaka. U našem slučaju igra protiv pet ‘lovaca‘: Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Deana Kotige te Mladena Vukorepe.

shimmer fallback
shimmer fallback

Zbog "Super potjere" u priču će sada ući i peti lovac, Sven Marcelić iz Zadra, kojeg smo imali prilike gledati na Silvestrovo, u specijalnoj emisiji "Potjere".

"Super potjera" će se snimati u televizijskom studiju uz nazočnost publike, šef projekta bit će Igor Grković, a s HTV-a su uvjereni da će ova nova emisija biti sjajno prihvaćena kod publike.

Image
NAJSLUŠANIJI U HRVATSKOJ /

'Nema ribe koju nisam skido': O čemu pjevaju Nucci, Voyage i Breskvica? Ove stihove vaši klinci znaju napamet

"Super potjera"je izuzetno zanimljiv, dinamičan i brz format, istaknuo je Sedmak.

S HTV-a najavljuju i veliki povratak zabave na televizijske ekrane pa se tako, među ostalima, priprema i projekt "A Year To Remember" (Godina za pamćenje), koja vraća publiku u određenu godinu 20. stoljeća, kroz video isječke, pitanja i igre.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču