VEČERA ZA 5 NA SELU / Marin pripremio desert za pamćenje, a pale su i visoke ocjene: 'U dobroj atmosferi ništa nije moglo biti loše'

Image

Kad je stigao red na desert, domaćin im je priznao kako nije imao sreće u pripremi slastice pa mu je u intervenciju morala doći žena

6.6.2022.
21:35
VOYO logo

U ponedjeljak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćin je bio simpatični vatrogasac Marin Brčić iz Malog Lošinja koji je svojim prijateljima pripremio ukusnu i zabavnu večeru.

Policajac Zvonimir, ugostitelj Elvis, vozač hitne pomoći Hrvoje i mesar Neven s Lošinja stigli su kod svog poznanika i prijatelja Marina na prvu ovotjednu 'Večeru za 5 na selu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činilo mi se da je bio pod utjecajem treme", komentirao je Hrvoje, no nervoza je nestala već nakon prve čašice aperitiva, a onda im je domaćin Marin za predjelo ponudio parmigianu s tikvicama i patlidžanima.

Image

"Povrće jedem samo kad ga moram jesti, ali predjelo je bilo vrhunsko, jako dobro", komentirao je Neven dok je Zvonimir priznao: "Predjelo je bilo za 5!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za glavno jelo Marin je ponudio roladu od divljači s povrćem pod pekom, što je najviše oduševilo Elvisa koji, za razliku od ostalih, voli jesti povrće: "Volim povrće, a pogotovo kad znam da je naše lokalno. Sve skupa je bilo dobro serviranu i u dobroj atmosferi ništa nije moglo biti loše."

Kad je stigao red na desert, domaćin im je priznao kako nije imao sreće u pripremi slastice pa mu je u intervenciju morala doći žena, koja je na kraju spasila cijelu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

No prije deserta Marin je društvu priredio malo iznenađenje – igru sa šlagom. Svaki kandidat morao je iskušati svoju sreću u igri, a oni koji je nisu imali, poput Hrvoja i Nevena – dobili su porciju šlaga direktno u lice!

"Ja sam uvijek za zezanciju", kazao je Hrvoje koji je navikao na slične šale od domaćina, a onda je Marin servirao pravi desert – hladna krema od šlaga, čokolade i lješnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hladno i osvježavajuće", pohvalio je Zvonimir, a Elvis je priznao: "Ne jedem puno slatkog, ali ovo mi je dobro leglo."

Image

Večer je završila uz pjesmu otočke klape Čikat, a onda je došao red na ocjenjivanje. Zvonimir je Marina nagradio čistom desetkom, baš kao i Neven:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je bilo super, bez zamjerke i dobra atmosfera.“ Hrvoje mu je dao ocjenu 9 kako se ne bi previše umislio, a jednaku ocjenu dobio je i od Elvisa: "Dajem mu devetku iz jednog razloga – zato što mi je susjed pa da ne bude bolji od mene!"

Tako je Marin za svoju večeru zaradio visokih 38 bodova, a sutra će se doznati može li ga Zvonimir nadmašiti. Drugu 'Večeru za 5 na selu' na otoku Lošinju ne propuste pogledati u utorak od 20:15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo