LJUTNJA, SMIJEH I SUKOBI U RTL-OVOM SHOWU / 'Da te sretnu na ulici, 90 posto žena bi te pljusnulo!'

Priprema naizgled vrlo jednostavnih jela, španjolske i mađarske poslastice ispalo je puno teže nego što je trebalo.

22.4.2015.
8:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Karolina i Tomislav su pripremali gulaš juhu, a Karolina, Duška i Martina paellu.

Najviše je primjedbi na dodijeljeno jelo imala Karolina. Njezino nezadovoljstvo je na posljetku rezultiralo najmanjim ocjenama, a ona je dan završila kao najlošija. Narezala je meso kao da radi gulaš, a ne gulaš juhu, a nije joj išlo ni rezanje krumpira.

'U osmogodišnjoj školi smo imali domaćinstvo i tada su se muški prvi put susreli sa nožem. I bolje su rezali od tebe. Ovo što si servirala pokazuje samo nedostatak interesa', rekao joj je Gretić.

Za razliku od Karoline, Duškina je paella oduševila žiri, a ona je zaradila visoke tri osmice, iako se u početku mučila s receptom. Tomislav se mučio s prepoznavanjem i veličinom mesa, a Anjina riža se počela pržiti i to više nije bilo „kuhanje pilava nego prženje masnoće“. Na posljetku joj je paella zagorila.

'Gorenje riže se ne prašta. Ako na vrijeme ne otkriješ da ti je riža počela gorjeti tom jelu više nema pomoći', komentirao je Špiček.

Ni Tomislavu nije išlo najbolje. U igri se potpuno pogubio.

'Naljutio sam se na Tomislava jer je od nečeg vrlo jednostavnog napravio nešto vrlo komplicirano u čemu se potpuno izgubio. Ako se stvarno želi, a u onim razgovorima s njim mislim da se želi baviti ovim poslom, neka zaboravi na filozofiranje. Devedeset posto žena koje ovo gledaju u dobi između šezdeset i sedamdeset godina bi ga, da ga sretnu na cesti, pljusnulo. Moja pokojna baka bi poludjela', rekao mu je Gretić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I ovaj put kandidati su morali napisati ime onog za koga smatraju da mu se treba oduzeti jedan bod, a bez njega je ostala Anja. Duška, iako najbolja večeras, je i dalje najlošija na tablici. U vodstvu je Tomislav, no ostalo je još dovoljno vremena da se situacija promijeni. Hoće li? Doznat ćete u novoj epizodi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali