LJUBITELJI KVIZOVA I URNEBESNIH PADOVA DOLAZE NA SVOJE: / Od ponedjeljka uživajte u dosad neemitiranim epizodama 'Kola sreće' i 'Total Wipeoutu'

Image
Foto: RTL

Radi se o provjerenim zabavnim formatima koji će prikovati gledatelje za male ekrane

2.5.2020.
8:28
RTL
VOYO logo

RTL od ponedjeljka, 4. svibnja, uvodi novosti u program glavnog kanala. Tako će svi obožavatelji kvizova doći na svoje jer će u terminu od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati gledati dosad neemitirane epizode najpopularnijeg kviza na svijetu - 'Kola sreće'.

Riječ je o formatu koji gledateljima nudi obiteljsku zabavu u ovim izazovnim vremenima, a voditelj kviza je glumac Boris Mirković, dok je njegova desna ruka jedna od najljepših Hrvatica, Iva Jerković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

RTL

Obožavatelje i vjerne poklonike, koji nisu propuštali nijednu emisiju, 'Kolo sreće' steklo je prije dvadesetak godina, kada se ovaj kviz prvi put počeo prikazivati u domaćem eteru. U odnosu na tadašnje izdanje showa, princip osvajanja nagrada ostao je isti, ali je s napretkom tehnologije došlo do malih izmjena u načinu kako sam show izgleda. Tako više nema okretanja slova, nego se ona prikazuju dodirom ruke na pojedino polje, a ni nagrade se ne biraju iz izloga, nego je nagrada u novcu.

Dakle, natjecatelji će se rješavanjem zagonetki boriti za nagrade. Kada dođe na red, natjecatelj ima tri opcije - kupiti samoglasnik, zavrtjeti kolo ili ponuditi rješenje zagonetke. Na putu do nagrada usmjerava ih voditelj i, naravno, neizostavna hostesa. Jedan od prvih hrvatskih licenciranih kvizova razvio se iz američkog „Wheel of Fortune“ autora Merva Griffina. U SAD-u se 'Kolo sreće' prikazuje od 1975. godine, a dosad je prikazano više od 7000 epizoda, čime je 'Kolo sreće' postala najdugovječnija emisija zabavnog karaktera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim 'Kola sreće', RTL kreće s ponovnim prikazivanjem emisije 'Total Wipeout', koja će se emitirati u 17:40, od ponedjeljka do petka.

Image
Foto: RTL

RTL

Dok se u nekim showovima traže nadljudske sposobnosti ili vokalne vještine, 20 natjecatelja u potpuno zabavnom okruženju u Buenos Airesu natječe se za pozamašnu novčanu nagradu od 10 tisuća funti, a sve što moraju je proći zahtjevne poligone koji se možda na prvu čine jednostavnima, no zapravo traže visoku fizičku spremnost te odličnu ravnotežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 25 epizoda u kojima će zasigurno biti pregršt smijeha kao i urnebesnih padova, natjecatelje i njihove (ne)spretne pokrete komentirat će komičari Goran Vugrinec i Vlatko Štampar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo