Play ponuda

KULTNA SERIJA 'KRV NIJE VODA' SE VRATILA! / Zgrabite omiljene grickalice, evo gdje je možete gledati

Image
Foto: RTL

Serija je vrlo brzo proširila popularnost i postala viralna, a takva je ostala i do danas

6.11.2020.
12:54
RTL
Play ponuda

Nakon sedam godina pauze općepoznata serija "Krv nije voda" vratila se na RTLplay u paketu PLAY Premiuma. Prisjetili smo se poznatih faca koje su doprinijele svojim pojavljivanjem u bivšim sezonama. Neke 100% ne biste prepoznali!

Image
KOJI STE LIK IZ SERIJE 'KRV NIJE VODA'? /

Provjerite jeste li baka opsjednuta mlađahnim izgledom, sumnjičava majka ili čudan pacijent

Image
KOJI STE LIK IZ SERIJE 'KRV NIJE VODA'? /

Provjerite jeste li baka opsjednuta mlađahnim izgledom, sumnjičava majka ili čudan pacijent

U prvoj sezoni serijala, 2011., bilo je angažirano oko tisuću "glumaca" naturščika različitih profila – od pravnika, plesača, opernih pjevača i teta u vrtiću do soboslikara, zidara, psihologa, novinara, medicinskih sestara, kućanica i profesionalnih kuhara. Najmlađi glumac bila je beba od deset mjeseci, dok je najstariji bio djed od 80 godina. U "Krv nije voda" glumili su i stranci, ali i amaterski hrvatski glumci, kao komičar Goran Vugrinec.

Sandra Jurak, također je jedna od brojnih protagonistica proteklih sezona megapopularne serije "Krv nije voda". Kako je u nekoliko navrata ispričala u intervjuima, oduvijek je pjevala i maštala o svom bendu, a surađivala je i s Alkom Vuicom.

shimmer fallback
shimmer fallback

I Luka iz 'Braka na prvu' je glumio u seriji

Naime, Sandra je bila dadilja njezinom sinu. Zanimljivo je da je Alka u to vrijeme tražila i prateći vokal pa je Sandra bila idealan kandidat. Zajedno su snimile duet "Istriana" ali i odradile brojne nastupe.

Luka Budak je još jedan, kojeg smo gledali u "Braku na prvu" u kojem se oženio Nadijom Amić, a danas je u sretnoj vezi s Ingrid Divković. Prije nekoliko godina Luka se prvi put pojavio pred kamerama. Tada je glumio u kultnoj seriji "Krv nije voda", a odigrao je ulogu Petra Vrdoljaka, lijenog sina koji ništa ne voli raditi te mu je od posla draža zabava.

Serija je vrlo brzo proširila popularnost i postala viralna, a takva je ostala i do danas. Prve dvije epizode dostupne su na PLAY Premiumu. Pogledajte ih već danas, jer mi jedini garantiramo happy end.

Play ponuda
Play ponuda