JEDAN PAR VEČERAS NAPUŠTA 'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!': / Pažanin u šoku: 'Ja više ne znam tko je ovdje lud!'

Prošli tjedan je bio kvalifikacijski, što znači da na kraju ovog tjedna, točnije danas, jedan par napušta show.

16.3.2017.
14:11
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Večeras su u borbi za opstanak četiri para, Ana i Tin, Katarina i Ozana, Aleksandra i Kristijan te Anna i Sara. Žiriju će pripremati toplo predjelo, glavno jelo i desert. Kada Doris da znak, za 60 minuta parovi će morati iznijeti prvo jelo, a unutar sljedećih 10 minuta i preostala dva jela.

„Realno je da su ovi parovi večeras u borbi. Pokazali su najmanje. Ne da se nisu trudili, jednostavno je tako ispalo. Danas se moraju izboriti, pokazati što znaju i ostati“, komentirao je Pažanin. Ana i Tin će pripremati teleća jetrica s polpetama od zobenih pahuljica, punjenu korabicu i cheesecake. Katarina i Ozana su se odlučile za slanu pitu, teleće brizle i brownieje. Aleksandra i Kristijan pripremaju dalmatinsko-kontinentalnu kombinaciju, kozice u svitku za toplo predjelo, piletinu u medu za glavno jelo te čokoladni kolač za desert. Anna i Sara će žiriju servirati rižoto s krem-sirom, teletinu u kadulji i međimursku gibanicu.

PAŽANIN DODIJELIO ČISTU KULJU: ‘Pa to je zločin! Nama nije posao da nas netko truje!’

Žiri će ostati u šoku kada shvati da se situacija na 'Tri, dva, jedan-kuhaj!' trgu promijenila. Naime, čini se kako su Ana i Tin ostavili razmirice iza sebe jer će se večeras pošteno uhvatiti kuhanja i to bez puno svađe. Tin će sam pripremati desert, a Ana će se u miru baciti na glavno jelo. Sve to će ostaviti u čudu Ivana Pažanina koji će novonastalu situaciju komentirati riječima: „Ja više ne znam tko je ovdje lud?“.

Ostali parovi će savjetima bodriti i pomagati sudionike četveroboja, a tko će od od njih ostati u daljnoj borbi za bogatu nagradu i titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para, doznajte večeras u 21:05 na RTL-u.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali