IVAN PAŽANIN SE MALO POGUBIO: /

Strašno ga šokirao prašnjav tanjur, ali ako hrana padne na pod - nema veze

Image
Foto: RTL

Nesigurni natjecatelji pucaju pod pritiskom dok oni samouvjereni u svoje gastro vještine oduševljavaju žiri i skupljaju desetke!

7.5.2018.
23:45
RTL
VOYO logo

Kada je vidio koliko je prašine ostalo na prstu njegovog kolege Tomislava Špičeka nakon što je jednim potezom provjeravao je li Loretin i Ivanin tanjur čist ili ne, splitskom se članu žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' smračilo pred očima. Ivan Pažanin nije želio kušati piletinu s naslagama prašine zadarskog para čak ni kada su donijele rezervnu porciju jela.

Image
Foto: RTL

Dvostruki kriteriji

„Uf, strašno! Ja, nažalost, neću probati vaše jelo niti ću vas ocijeniti. Imam svoje kriterije zbog kojih sam to odlučio napraviti i stajat ću iza svojih riječi. Jednostavno, ne opraštam ovakav propust! Ma nevjerojatno da se to može desiti! Ovo jelo ne zaslužuje da ga probam i ocijenim nego samo da ga zaboravim!“, objasnio je Pažanin svoju odluku da ovaj put propusti ocjenjivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

I Špiček se pitao gdje su to Loreta i Ivana gledale dok su slagale namirnice na tanjur, a da nisu uočile koliko im je prljav, no ipak je kušao što su skuhale. Zadrankama je dao pet, a Mateja Domitrović Sabo čak osam bodova.

Image
ŠPIČEK SE NALJUTIO PA POČEO BACATI FORE: /

'Pa neću vas pitati jesu li vaši pileći fileti od muškog ili ženskog pileta'

Image
ŠPIČEK SE NALJUTIO PA POČEO BACATI FORE: /

'Pa neću vas pitati jesu li vaši pileći fileti od muškog ili ženskog pileta'

Lekciju su naučile i Andrea i Barbara koje su pred samo kušanje priznale da im je meso palo na pod prije termičke obrade. Prašnjavi tanjur možda je zasmetao Pažaninu, ali je „podnu patku“ bez problema kušao jer, kako kaže, nema straha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Tko je bio najbolji?

„To se svima može dogoditi. Andrea i Barbara su bile fer i rekle nam što se desilo s mesom. Znam da se to može dogoditi svakome, da padne namirnica na pod. Ali to je meso bilo sirovo kad je palo na pod, one su to obrisale i krenule s njim u daljnju termičku obradu. Nema tu straha i problema. Meni je najbitnije da se ne dogodi da poslužite jelo koje je bilo gotovo i palo je na pod.“, objasnio je Pažanin zbog čega ovu nezgodu ne smatra „nekom velikom tragedijom“. I ostatak žirija se složio s njim, no zbog dekoncentracije pri slaganju okusa i manjka „povezane priče“ na tanjuru, žiri je „podnoj patki“ dao ukupno 13 bodova.

Image
Foto: RTL

Nikolina i Otto bili su najbolji par večeri, prezentiravši žiriju „savršen“ spoj pastrve s hladnim umakom od slanutka, baby mrkve, buće i luka. „Danas ste razvalili što se tiče vizualnog izgleda, forme, tehnike kuhanja, obrade namirnice, iskorištavanja cijele namirnice. Ukusno je, pomakli ste granice hladnim umakom ispod perfektno odrađene ribe. Apsolutno nemam nikakve zamjerke!“, otkrio je Pažanin koji je, baš kao i Mateja i Špiček, mladom paru dao najvišu ocjenu – desetku.

Image
Foto: RTL

Hoće li, na krilima ovakvih pohvala, Nikolina i Otto kuhati i u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“? Gledatelji će doznati već sutra u 21:20 na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo