Herceg za hot.hr: 'Najteže je snimati emotivne scene'

Zvijezda Larinog izbora Ivan Herceg otkrio nam je kako je proveo ljeto, kako se odmara u slobodno vrijeme, koje glumačke scene mu najteže padaju...

23.9.2012.
13:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Je li Vam bilo teško nakon ljeta vratiti se snimanju novih nastavaka Larinog izbora? Nakon dobrog odmora sve je lakše, tako da se sa zadovoljstvom i napunjenih baterija vraćam na set serije. Svi bismo voljeli da ljeto i odmor duže traju, no moram priznati da se veselim novoj sezoni serije.

Jeste li se uspjeli odmoriti? Jesam, iako je i odmor bio prilično aktivan. Nakon izrazito dinamičnog tempa, dobro mi je došao odmor, koji sam proveo uglavnom na našoj obali, u društvu najbližih.

http://www.facebook.com/v/104846129691739

Koja Vam je bila najteža scena koju ste dosad snimili u Larinom izboru? Kada sam odmoran i dobro pripremljen, onda se s lakoćom savlada i najteža scena. Smatram da glumcima možda najteže padnu teške emotivne scene, jer se moraš nekako dovesti u to stanje, iako se možda privatno osjećaš sasvim suprotno. No, to sve ovisi od dana do dana.

Koliko Vam teško pada snimanje ljubavnih scena? Ništa mi nije posebno teško, svim glumačkim radnjama maksimalno se posvećujem i dajem sve od sebe.

Uspijete li pored napornih snimanja naći vremena za privatni život? Sve se uspije kad se čovjek dobro organizira. Nekad se snima intenzivnije, ponekad je tempo nešto lakši, tako da uvijek nađem vremena za sebe i ljude do kojih mi je stalo. Nastojim ne trošiti energiju na nepotrebne stvari, nego se u slobodno vrijeme posvetiti sportu, odmoru i druženju s obitelji i prijateljima.

Što Vas najviše veseli u slobodno vrijeme? Upravo to – slobodno vrijeme, slobodni izbor da radim što god mi se u tom trenutku radi. Ili ne radi.

S kim biste voljeli glumiti, a još niste imali priliku i postoji li neka uloga koju biste voljeli odigrati? Svaka uloga je izazov i ako je netko u meni prepoznao senzibilitet za neki lik, na meni je da izvučem maksimum i dam sve od sebe, bez obzira o kakvom se karakteru radi. Glumci često znaju reći da uloga izabere njih, a ne oni ulogu. I mislim da tu ima nešto istine.

Što ne biste nikad pristali napraviti radi uloge? Sve ovisi o kakvom se projektu radi, tko ga radi i sličnim stvarima. Teško mi je sada ovako reći što bih apriori odbio.

Pada li Vam nekada teško popularnost? Iako sam već sudjelovao u nekoliko uspješnih projekata, Larin izbor je nesumnjivo najveći u kojem sudjelujem i to mi predstavlja veliko zadovoljstvo. Velika je čast biti dio jedne takve priče, a veliko je zadovoljstvo vidjeti da su taj veliki rad i trud prepoznati i od strane publike, brojnih gledatelja koji su zavoljeli seriju od prvog nastavka. To je svakako motivirajuće.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali