INDIRA NIJE PRESTAJALA PLAKATI / The Voice konačno postao dramatičan i dinamičan

Nakon prve emisije uživo show The Voice napokon je dobio pravu dinamiku i dramatičnost kakvu jedan glazbeni show treba imati.

21.3.2015.
23:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon audicijskih emisija i emisija dvoboja, u showu se iskristaliziralo 24 natjecatelja od kojih je u prvoj live emisiji The Voicea nastupilo 12. O tome tko će ostati, a tko napustiti show odlučivali su gledatelji koji su mogli za svog favorita glasati tijekom emisije, ali i mentori.

Naime, onaj kandidat koji je dobio najviše glasova publike, plasirao se dalje u natjecanje, a o sudbini ostalih dvoje koji su se predstavili iz određenog tima, odlučio je sam mentor.

U daljnje natjecanje idu Sara Barbarić, Alen Bičević, Nina Kraljić, Ema Gagro, Bruna Oberan, Karlo Cvetković, Mahira Kapetanovića i Elena Stella.

Natjecanje su napustili Kristina Boban, Melanie Malike Acorlor, Dora Vestić i Daniel Jurišević.

Natjecatelji su nastupali po timovima, a prvi je bio tim Tonyja Cetinskog. 'Led je probila' Sara Barbarić s pjesmom Tough Lover Christine Aguilere.

'Dobro si to izvela. Super je ispalo iako smo se jako namučili, ali to je bilo potrebno kako bi to ovako ispalo',rekao je Tony.

Nakon Sare, pjesmom Toše Proeskog Još uvijek sanjam da smo zajedno, Alen Bičević ganuo je publiku, ali i samog Tonyja.

'Tu si trebao dati sto posto emocije, a dao si 120. Želim ti da dođeš do finala jer ti to možeš', komentirao je Cetinski.

Kao treća iz Tonyjeva tima nastupila je Kristina Boban koja se predstavila gledateljima pjesmom 'When Love Takes Over' Davida Guette i Kelly Rowland.

Od troje Tonyjevih kandidata najviše glasova publike dobio je Alen i tako se odmah plasirao u daljnje natjecanje, dok je o sudbini Sare i Kristine morao je odlučiti sam Tony. Još jednu priliku odlučio je dati Sari.

Prva predstavnica Jacquesovog tima bila je Ema Gagro, koju je Jacques nazvao svojom soul divom, a otpjevala je pjesmu Donnyja Hathawaya, 'A Song For You'.

'Ne samo da si najveća soul diva ovog natjecanja, ti si potencijalno najveća soul diva u Hrvatskoj', komentirao je Jacques Emin nastup.

Iako je uvijek govorila kako ne voli pjevati na hrvatskom jeziku, mlada Melani Malike Acorlor u prvoj emisiji uživo izvela je pjesmu benda Pavel, Čuvaj me i dobila samo pozitivne kritike.

Zadnja predstavnica Jacquesovog tima bila je Nina Kraljić koja je izvela pjesmu 'Wicked Game'Chrisa Isaaka te Jacquesa ganula do suza.

Nina je dobila i najviše glasova publike te time osigurala ostanak u showu, dok je Jacques između Eme i Melanie, odabrao Emu.

Indirin tim na pozornicu je unio nevjerojatnu energiju, Prva je nastupila simpatična Dora Vestić s hitom Tine Turner, 'Rolling On The River' , a nakon nje studio je 'razvalio' Karlo Cvetković pjesmom Dine DvornikaJa bih preživio.

'Tako sam ponosna na tebe. Oduševio si me. Ti si čista energija. Znaš kako se kreće na sceni, kamera te voli, publika te voli', komentirala je uzbuđena Indira.

Posljednja, ali ne i manje važna, iz Irinog tima nastupila je Bruna Oberan i to s hitom JessieJ, Ariane Grande i Nicki MinajBang, Bang. Vrhunskim glasovnim mogućnostima i odlično izvedenim visokim tonovima Bruna je osvojila gledatelje koji su je svojim glasovima zadržali u showu.

Indira je u suzama odlučila da s njom dalje ide Karlo.

Kao šlag na kraju emisije nastupio je tim Ivana Dečaka. Prvi je publiku zapalio Daniel Jurišević energičnom izvedbom 'Run to the Hills' Iron Madena. Dečak je bio jako zadovoljan izvedbom i posebno ponosan što je Daniel donio Heavy metal u prime time HRT-a.

Simpatičnom Mahiru Kapetanoviću pošlo je za rukom sve prisutne 'dirnuti u dušu'. To je učinio izvedbom pjesme Bijelog dugmeta, 'Sve će to mila moja prekriti ružmarin snjegovi i šaš'.

Posljednja natjecateljica prve emisije uživio bila je Elena Stella. Zgodna Zadranka oduševila je glasom, stasom i izvrsnom izvedbom hita 'Johnny Got a Boom Boom' Imelde May. Njezin nastup prepoznala je i publika koja joj je svojim pozivima osigurala ostanak u showu, dok je Dečak između Mahira i Daniela izabrao Mahira.

Tijekom emisije publika je mogla sudjelovati porukama pohvale, pokude ili podrške na društvenim mrežama: Fejsu, Instagramu i Twitteru. Na kraju emisije Instagram profil showa obilovao je fotografijama kandidata iz backstagea.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali