SVI NA RTL PASSION! / Hrvatice ga nisu zaboravile: Popularni Bali-beg vraća se kao osvajač Osman na kanalu RTL Passion

Image
Foto: RTL

Buraka Özçivita kao Osman-bega gledat ćemo kroz tri sezone vrhunske turske serije

6.6.2022.
14:01
RTL
VOYO logo

Najpopularniji turski glumac Burak Özçivit proslavio se ulogom markantnog Bali-bega u popularnoj seriji 'Sulejman Veličanstveni' i stekao hordu obožavateljica diljem svijeta. Od ponedjeljka, 6. lipnja na kanalu RTL Passion najzgodnijeg glumca na svijetu ne propustite gledati u novoj povijesnoj drami 'Osman I.'.

U ljeto 2019. godine započelo je snimanje nove povijesne TV drame 'Osman l.' u kojoj najpopularniji turski glumac Burak Özçivit utjelovljuje osnivača Otomanskog Carstva, Osmana. Tijekom priprema za ovu ulogu, glumac je mjesecima pohađao treninge jahanja i mačevanja kako bi u seriji sve scene borbe odglumio potpuno uvjerljivo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Uzbudljiva turska povijesna drama 'Osman I.' upoznat će nas sa životom trećeg i najmlađeg sina Ertugrula i gospe Halime, Osmana Gazija koji je osnovao Otomansko (Osmansko) Carstvo 1229. godine. Ogromna država se s vremenom prostirala od jugozapadne Azije, preko današnje Turske i jugoistočne Europe do sjeverne Afrike, a u 16. i 17. stoljeću bila je jedna od najjačih političkih, vojnih i ekonomskih sila svijeta.

Image

Buraka Özçivita kao Osman-bega gledat ćemo kroz tri sezone vrhunske turske serije. U sporednim ulogama našli su se Özge Törer kao Bala Hatun, kći Şeyha Edebalija i Ulduz, Yiğit Uçan kao Boran Alp, jedan od glavnih Osman-begovih alpa i njegov najbolji prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buraka Özçivita i novu dramsku seriju 'Osman l.' gledajte od ponedjeljka, 6. lipnja u 20:50 na kanalu RTL Passion. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo