GORAN UKRAO POLJUBAC IVI, DAISY RAZOČARANA, HANA NA RUBU ŽIVACA: / 'Prvo dva dana na moru, pa bijela ruža, dokle više?!'

"Prvo dva dana na moru, pa bijela ruža, pa je pozvana i na ovaj spoj i još pobijedi, pa dokle više?!", komentirala je Hana

10.12.2018.
22:20
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osvanulo je još jedno jutro u vili, a Gabrijela i Iva prepričavale su što se sve dogodilo na četvrtoj ceremoniji ruža. U isto vrijeme Aleksandra je otkrila Nandi kako se s Goranom ljubila i na sofi.

"Pred Daisy, Hanom, pa čak i Ivom, malo mi je neugodno pričati o tome jer svaka ima svoje razloge i gleda to drugačije", a Nandi se složila s njom jer smatra da su počele podjele među djevojkama.

Razočarana Daisy

U vilu je stigla vidovnjakinja Maja Panić, koja je djevojkama željela dati neke odgovore o ljubavi. Hani je rekla da bi mogla doživjeti pobjedu, što su djevojke i očekivale jer i ona to misli. Aleksandra je željela znati koliko je Goran iskren, a Daisy je zanimao ljubavni život, ali kad show završi. Maja joj je rekla da prije toga treba riješiti jedan odnos i razočarala Daisy.

"Nema istine u kartama, bilo mi je prvi put i sad znam da ne vjerujem u to", rekla je.

Nandi je ispalo da joj nedostaje ljubavi i ona se složila s Majom, a poslije je Daisy nasamo željela čuti još informacija o Goranu. "Želi ti dati neki dar, nešto od sebe", rekla joj je Maja i smirila Daisy koja je pomislila da taj poklon može biti samo ru��a, ništa drugo.

Grupni spoj

Došlo je pismo za grupni spoj na koji su otišle Hana, Gabrijela, Nandi, Aleksandra, Klara i Iva, a Daisy i Anezi razgovarale su uz bazen o tome kako Slovenka ne govori svima u lice što misli. Daisy kaže da emocije pokazuje samo bliskim ljudima, no Anezi smatra da je to Goranu ključno pri izboru djevojke.

Goran je odveo djevojke na poligon i koja ga prva prođe dobit će neko dodatno vrijeme s njim.

"Volim sport i želim vidjeti cure u situaciji koji nije baš njihova zona komfora", rekao je. Klara je dala sve od sebe, no ipak je pobijedila Iva. "Prvo dva dana na moru, pa bijela ruža, pa je pozvana i na ovaj spoj i još pobijedi, pa dokle više?!", komentirala je Hana, a Klara je dodala: "Pravi sportaš priznaje poraz. Bilo mi je krivo, ali bit će još igara."

Potom su se djevojke okrijepile hranom i pićem, a Iva i Goran otišli su na svoje druženje. "Umirem od gladi i zato sam nam pripremila iznenađenje", rekla je Iva i dala Goranu pismo. Kasnije su i djevojke našle to pismo, odlučile su se vratiti u vilu.

Ljubavno kuhanje

U to su vrijeme Verica i Dragan, pobjednici kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj', za Ivu i Gorana pripremali slasne zalogaje bazirane na afrodizijačkim svojstvima.

"Objasnila da im da je to 'ljubavno kuhanje' pa sam željela i da sastojci budu takvi", rekla je Iva. "Goran je bio jako sladak dok smo kuhali i došla mi je da ga poljubim, ali ostala sam pristojna. Jedva", priznala je Iva, a Goran je nastavio: "Čini mi se da su afrodizijaci počeli djelovati".

Kad su im kuhari objasnili što još trebaju napraviti, napustili su par, a istodobno su djevojke prepričavale Daisy i Anezi kako im je bilo na grupnom spoju i gdje je nestala Iva. Naravno, bile su sigurne da će se večeras poljubiti.

Ukraden poljubac

"Uopće nije loše imati pomoćnika u kuhinji, pogotovo kad je tako zgodan", govorila je Iva dok su završavali jela, a Goran je bio oduševljen kako se dobro snalazila u kuhinji. "Lijepo je vidjeti ženu koja kuha za svog muškarca, pogotovo ako sam to ja", rekao je. Kako su hranili jedno drugo, Goran je u jednom trenutku zamolio Ivu da zatvori oči kako bi pogađala što jede - i ukrao joj poljubac!

"Svidio mi se desert - i jedan i drugi", rekla je Iva, koju su u vili čekale samo Nandi i Daisy.

"Ako se Iva brzo ne vrati, pojest ću ovaj kauč", rekla je Daisy, no ubrzo je došla Iva i otkrila im da su se poljubili.

Je li se Iva najviše približila Goranovoj viziji partnerice ili će uskoro nekoj drugoj djevojci pokloniti svoju pažnju doznajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali