Play ponuda

ZBUNILO I ZNALCA / Gledatelji bijesni zbog pitanja u 'Milijunašu': 'Idiotski je postavljeno, ovo je očita navlakuša'

Image
Foto: HRT screenshot

Epizoda 'Milijunaša' pokrenula raspravu na društvenim mrežama zbog jednog trik pitanja

7.1.2022.
11:27
HRT screenshot
Play ponuda

Gledatelji su izrazili svoj bijes na društvenim mrežama, a sve zbog pitanja u emisiji "Tko želi biti milijunaš?". Naime, natjecatelj Roko pogrešno je odgovorio na pitanje i to je pokrenulo žustru raspravu.

'Što je bilo ovo na Milijunašu?'

"Koja rijeka ne teče afričkim kontinentom?", glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: A) Malawi, B) Senegal, C) Niger i D) Gambia. Točan odgovor je bio Malawi jer to nije rijeka, već jezero. Nakon sinoćnje epizode Hrvati su svoje doživljaje odlučili podijeliti na Redditu.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Glupo pitanje, pričaju o rijekama, a stavljaju jezero u mogućnost odgovora", "Trik pitanje, ne kužim čemu strka", "Pitanje je malo idiotski postavljeno i navlakuša", "Pitanje je moglo biti bolje postavljeno", "Sve u svemu, užas od pitanja", samo su neki komentari na pitanje koje je mnoge natjeralo na razmišljanje.

'Očito je da znalac nije dvaput promislio'

Međutim, neki su se složili da je natjecatelj trebao shvatiti o čemu je točno riječ u pitanju: "Očito je da znalac nije dvaput promislio u glavi što može biti odgovor, ono što mu je na prvu palo na pamet je na kraju i predložio kao točan odgovor. Brzopletost koja je, nažalost, koštala igrača, no događaju se očito i takve stvari. Šteta", napisao je jedan korisnik, a drugi dodao: "Ni prvo ni zadnje trik pitanje. Ne kužim u čemu je problem."

Play ponuda
Play ponuda