'POGLEDAJTE KAKO TO RADI FACA' / Hrvatska verzija 'Hell's Kitchena' oduševila: 'Gretić odličan! Skidam kapu prije prve reklame'; Hrvatice 'poludjele' za sous chefom

Image
Foto: RTL

Prošla je prva epizoda 'Hell's Kitchen Hrvatska', a gledatelji su donijeli sud o cijelom showu

1.2.2024.
15:30
RTL
VOYO logo

Na RTL-u je jučer krenuo novi uzbudljivi show Hell's Kitchen Hrvatska koji će otkriti sve tajne profesionalne kuhinje. Pritisak, adrenalin, želja, kreativni recepti, neoprostive pogreške, pohvale, komplimenti, razočarenja, timski duh i prvi ulazak u zajednički smještaj – sve to uslijedilo je u prvoj epizodi showa kojeg vodit istaknuti hrvatski chef Tom Gretić.

No bilo je i onih koji nisu mogli dočekati da Hell's Kitchen počne pa su prvo epizodu pogledali na platformi Voyo. Publika se oduševila, a ubrzo je Hell's Kitchen postao i tema na Forum.hr-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Gretić vrijedi svakog eura'

Velika većina gledatelja je pohvalila chefa Toma Gretića. Pohvala nije manjkalo: "Gretić rastura! Vrijedi svakog eura kojeg ga plaćaju! Da smo zvali hitnu spasili bi ove tri životinje koliko su preslabo pečene."

"Pogledajte kako to radi faca… bravo, Gretiću", komentirao je jedan oduševljen gledatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi gledatelj je dodao: "U prvom opisu na temi napisao sam da se bojim Gretića koji imitira Gordona Ramseya. Skidam mu kapu prije prve reklame. Opušten je, nema tremu i ono što radi i govori ima smisla. Ne kopira nikoga (osim ovog rukovanja, ali, hajde dobro)."

"Spustio očekivanja odmah u startu, ali... čak sam par puta vrisnuo na njegove komentare", komentirao je jedan muškarac kojem se svidio stil chefa Gretića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam prezadovoljan. Gretić je odličan! Ivan i Ivana onako, nisu još opušteni. Tužne priče su na minimumu. Pratit će se", komentirao je jedan novi fan 'Hell's Kitchen Hrvatska'.

Image
Foto: RTL

Zadovoljni produkcijom

Neki su se osvrnuli i na produkciju showa: "Napokon nešto gledljivo. Oduševljen sam, produkcija je top. Bez tužnih priča. Sve izgleda jako skupo i vidi se uloženo. Bit će tu svega. Ovo će se pratiti redovno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sviđa mi se što nema influencera. Kandidati su stvarni, kakve vidiš u kuhinji", napisala je jedna gledateljica.

"Gretić je fakat televizičan. Baš mi odgovara njegova energija. Kad vikne, to nije gluma - kad komentira jela, nema tri naučene rečenice. Bravo za RTL jer, tijekom predstavljanja kandidata nismo čuli niti jednu 'arenašku štoriju", dodao je jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'SVI SLUŠAJTE OVO!' /

Mladi chef ostavio Gretića bez teksta - i svojim tanjurom i nastupom: ‘Već šest godina ne pričam s tatom, prolazimo jedan kraj drugog kao duhovi'

Image
'SVI SLUŠAJTE OVO!' /

Mladi chef ostavio Gretića bez teksta - i svojim tanjurom i nastupom: ‘Već šest godina ne pričam s tatom, prolazimo jedan kraj drugog kao duhovi'

Gledatelji su komentirali i kandidate: "Chef Ivan je mljac. Sviđa mi se - spavalo mi se dotad, ali nisam ni trepnula tijekom emisije. Bojim se za onog vegana, obično takvi ispadnu vrlo brzo, ali mislim da je u problemima i Vehid koji zbog halal hrane neće moći sve probati. Tea je vještica, ali bar će unijeti malo drame."

"Meni je zaista top za sada, baš se veselim ponoći da vidim kako će to dalje izgledati. Mislim da ćemo Ivanu i Ivana u nastavku više vidjeti, ipak je ovo bilo tek uvodno kuhanje. Gretićevi komentari su odlični, pristojni, a onako da pr*** kandidate, primjerice onu s ribljom juhom. Dobro je što su odvojili Dominika i onu bivšu kolegicu, ali Vehid i Dominik nekako previše odskaču od ostalih za sada", glasio je jedan komentar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ostali su komentirali najviše Vehida i Dominika: "Gretićeve izjave ću si početi pisati u tekicu. Vehid mi je odličan, baš izgleda kao da razumije što priča. Chiara (riblja juha) mi je malo 'mess', previše komentira. Sara mi je predivna i simpatična, imala je i odlično jelo, nadam se da će doći do izražaja. Vegan - okej, shvaćam što je htio postići s time da radi mesno jelo, ali na kraju je ispao flop. Znao sam da će morati raditi 'mess' s Teom i Dominikom. Vehid i Dominik u istom timu - stvarno zvuči jako, bit će borbeno."

Image
Foto: RTL

Gledatelji izabrali svoje timove

Neki gledatelji su se već opredijelili za timove: "Pogledala sam prvu epizodu i čini mi se zanimljivo i fora. Gretić mi je odličan, a nije ni onaj chef plavih loš, stoga ću se morati opredijeliti za plavi tim i navijati za njih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijam za crveni tim, iako mi je chef plavih bolji", napisala je druga osoba.

Sudeći prema komentarima na stranici Forum.hr, Dominik ima već dosta fanova. "Sviđa mi se što su prilozi o kandidatima dovoljno sažeti da saznamo nešto o njima, a ne da razvlače. Nema tužnih priča, bit će ovo dobro. Priključujem se na vlak Dominikovih fanova", "Dominik ubio, ostali mogu doma", komentirali su Dominikovi fanovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hell's Kitchen Hrvatska' na rasporedu je od 21.15 sati na RTL-u! Epizode su dan ranije dostupne na platformi Voyo.

Image
Foto: RTL

POGLEDAJTE VIDEO: Pomoćnici Toma Gretića u Hell's Kitchenu otkrili što možemo očekivati od chefa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo