GASTRO BRODOLOM U RTL-OVOM SHOWU / Čiste li se gavuni i je li sirova pljeskavica jestiva?

Zahtjevan zadatak žirija i pritisak koji su joj nametnuli proglasivši je kapetanicom svog tima bio je dovoljan da upravo Martina bude odgovorna za gastro brodolom koji je snašao njezinu ekipu.

14.4.2015.
7:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'To što je ostalo malo sirovo za mene nije tako velika greška, mene osobno ne smeta. Ali većina ljudi voli da im je pljeskavica pečena', zafrkavao ju je Špiček.

No, nije mu jedino Martina bila na tapeti – Anju je zbunio s lukom, Tomislavu odvezao pregaču, skrivao je tave, a Ivana se potpuno pogubila kada ju je pitao je li, prije prženja, očistila gavune.

Istinu o tome koja se riba čisti, a koja ne, Špiček i Ivana su na posljetku potražili u mjehurićima od sapunice.

'Moram biti ozbiljniji i žešći u trolovanju, skužili su me', požalio se Špiček.

Kandidati su na početku 'tjedna kapetan' bili podijeljeni u dva tima – crveni i žuti, a prevode ih najbolji kandidati iz prošlog tjedna, Tomislav i Martina.

Žiri je timovima dao tri recepta, što znači da je svaki tim imao mnogo posla. Večeras su spravljali confit od patke s pirjanim porilukom i karameliziranim šalot lukom, sauru od gavuna i bijelu pizzu te zapečeni grah i punjenu pljeskavicu. Za kuhanje su imali jedan sat i trideset minuta.

Duška i Anja su pripremale confit od patke, Ivanja i Karolina pizzu i gavune, a Tomislav i Martina pljeskavicu i grah. Koliko je situacija bila ozbiljna govori i činjenica da Duška večeras nije zapjevala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Svaka dodatna odgovornost je zeznuta. Pogotovo kada ne znaš točno što trebaš napraviti i kada nisi sto posto siguran u sebe. I onda si uz sve to još i odgovoran za dvoje drugih ljudi', komentirala je Željka situaciju u kojoj su se našli naši kandidati.

Na posljetku večerašnjeg izazova žuti tim je sakupio 56, a crveni 49 bodova. Najviše bodova je skupila Ivana, a najmanje Anja.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali