Play ponuda

FOTO: / U oskudnom kombinezonu Minea je malo toga ostavila mašti na volju

shimmer fallback

Veliki fan grupe Queen, Giuliano odnio je pobjedu u štiklama 'usisavajući' i pjevajući pjesmu I want to break free transformiran u jedinstvenog Freddyja Mercuryja.

27.10.2014.
9:52
Play ponuda

Za potrebe transformacije Giuliano je nosio periku, odjenuo minicu i štikle, imao je umjetne brkove, ali i zube koji su mu osigurali, kako kaže, jedan neponovljivi osjećaj.

"Do sada je imao ženske uloge, a sada ima ulogu frajera koji ima žensku ulogu. Fantastično je i otpjevao i uživio se u taj karakter", komentirao je Tomo.

Pobjednik četvrte epizode Giuliano je odabrao Udrugu za sindrom Down Zagreb kojoj će Nova TV donirati novčanu nagradu od 10 000 kuna.

Ronald Braus je ovaj put imao specifičan zadatak te je morao odjednom biti dvije osobe, Ivo Robić i Zdenka Vučković. Ušao je u svaku ulogu. Ovo je težak zadatak. – izjavila je gostujuća članica žirija, Nina Badrić.

Ronald je sa svojim nastupom stao odmah uz bok Giuliana prema broju bodova.

Spota pjesme 'Hipnotiziran' prisjetili smo se gledajući Maria Petrekovića koji se transformirao u Dinu Dvornika.

Vanda se preobrazila u Ninu Badrić koju i inače voli kao pjevačicu te iako je veliki bio izazov ispred same Nine nastupiti, Vanda je to odradila besprijekorno, a Nina je rekla da je bila još i bolja od nje.

Glazbenu ikonu Madonnu utjelovila je Jasna s priličnom zahtjevnom koreografijom na pjesmu 'Vogue'. "Točno si bila netočna kao Madonna", komentirala je Nina.

Pojava Minee kao Kylie izazvala je čak dolazak člana žirija Gorana na binu kako bi probao materijal njene haljine, a nastup je komentirao riječima: "Fascinacija glazbeno scenskim djelom."

Minea je zaista izgledala nevjerojatno seksi. u oskudnom kombinezonu golicala je maštu dubokim dekolteom i savršeno isklesanim nogama.

Andrea se transformirala u Tonyja i unijela je dozu romantike u show s pjesmom ''Nek ti bude ljubav sva''.

Baby Dooks je ovaj put osvojio najmanje bodova, a transformirao se u Jasenka Houru te dočarao spot live nastupa pjesme Prljavog kazališta 'Heroj ulice'.

Na kraju smo mogli vidjeti i što nas očekuje sljedećeg tjedna. Baby Dooksa ćemo iduće nedjelje vidjeti transformiranog u Halida Bešlića, Andrea će plesati i pjevati poput Shakire, a Minea će se pretvoriti u Boy Georgea. Bit će zanimljivo vidjeti što će sve Jasna morati promijeniti da nalikuje na Zlatka Pejakovića, a jednu od zahtjevnijih vizualnih transformacija morat će proći Vanda jer će morati utjeloviti Stevieja Wondera. Mario će opet u štikle i usku suknju jer ćemo ga doživjeti kao legendarnu Tinu Turner. Spot Parnog valjka dočarat će nam Ronald, a Giuliano će morati imitirati Nedu Ukraden.

Play ponuda
Play ponuda