Play ponuda

FOTO: / Cocker, Britney Spears i Lana del Rey stižu na Novu TV

shimmer fallback

Ove nedjelje na Novoj Tv kreće show Tvoje lice zvuči poznato u kojem ćete imati priliku čuti nikad viđene izvede svjetkih glazbenih zvijezdi.

3.10.2014.
15:35
Play ponuda

U prvoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato vidjet ćemo sjajne transformacije natjecatelja showa pa ćemo tako ove nedjelje vidjeti Joea Cockera, Britney Spears, Dolly Parton, Mrleta, Lanu del Rey, Toma Jonesa i Joleta i Mišu Kovača.

Ususret svom prvom nastupu u showu Tvoje lice zvuči poznatoGiuliano je izjavio: 'Obožavam se dobro provoditi i zezati, ovo mi je idealna prilika da pustim sve kočnice. Glazba mi je velika ljubav u životu. Što se tiče pjevanja mislim da ću morati dosta manje raditi, pa ću imati više vremena za ostalo, ples, glumu, imitaciju…Što se tiče plesa, tu će biti čupavo! Bit će i smijeha i suza'.

Giuliano je nasumičnim odabirom dobio zadatak utjeloviti legendarnog Mišu Kovača. Iako je poželio da dobije nekog s domaće estrade, priznaje da je ovo ipak veliki izazov za njega: ''Iako su mi svi rekli blago tebi, no mislim da nije to baš tako lako, Mišo je živuća legenda, mislim da sam dobio težak zadatak.''

Sa Giulianom je prije nastupa na vokalnom izričaju radila mentorica i članica žirija Sandra Bagarić, te Ivana Husar Mlinac koje su pomogle poznatom pjevaču da utjelovi Mišu Kovača i bez greške otpjeva Mišinu pjesmu Dalmacija u mom oku. Hoće li žiri i publika pasti u trans nakon što vide ''novog'' Mišu Kovača vidjet ćemo u prvoj epizodi showa.

Jasna Palić Picukarić je uvela dašak countryja u show izvedbom pjesme Jolene od Dolly Parton. 'Znam da je imala bujno poprsje i veliku frizuru. Ako ovo preživim, dobro je', izjavila je Jasna na pjevačkim treninzima ususret svojem prvom nastupu u showu.

Mario Petreković sebe opisuje kao visok, zgodan plav i neprivlačan, a želja mu je utjeloviti visoku osobu, no ovaj put vidjet ćemo ga kao brkatog, dlakavog i jedinstvenog Mrleta iz Let 3.

'Muči me kontrola izdaha, udahnuo sam na probi i zaboravio sam izdahnut', izjavio je Mario ususret prvom nastupu na kojem je izveo pjesmu Profesor Jakov.

Hoće li Mario pomesti konkurenciju metlom ili svojom izvedbom tek ćemo vidjeti. Svi članovi žirija i voditelji neće moći odoljeti da se i oni malo transformiraju pa su svoje komentare dali s brkovima na svom licu.

Prvi nastavak showa Tvoje lice zvuči poznato kreće ove nedjelje u 20.00 sati na Novoj TV.

Play ponuda
Play ponuda