Play ponuda

FENOMENALNO / Netko je sjeo i izračunao koliko Joey duguje Chandleru u Prijateljima!

shimmer fallback
26.2.2015.
17:46
Play ponuda

U epizodi osme sezone 'The One Where Rachel Is Late' Chandler je pokušao nabrojati koliko mu zapravo Joey duguje novaca, na što je on samo vješto odgovorio da se sav taj dug poništava jer je Chandler zaspao dok je gledao filmu u kojem on glumi. To je ponukalo zagrižene obožavatelje ove serije da sjednu i izračunaju koliko Joey točno novaca duguje Chandleru.

Za lekcije glume, plesa i školovanje glasa duguje mu oko 4.000 dolara. S obzirom na to da Chandler i Joey stanuju na Manhattanu u dvosobnom stanu, u potkrovlju gdje mjesečna najamnina košta oko 5.000 dolara za tri godine najamnine oko 45.000 dolara.

Komunalije, računi i hrana u prosjeku mjesečno izađu oko 1.500 dolara. Poznato je da Joey i Chandler u stanu imaju kabelsku koja mjesečno iznosi oko 70 dolara što kroz tri godine izađe oko 1.260 dolara duga. Kada zbrojimo sve ove troškove dođemo do zaključka kako Joey duguje Chandleru sveukupno 51.760 dolara.

Ovom dugu još valja pridodati i svu hranu koju njih dvoje konzumiraju i pritom uzeti u obzir da je Joey veliki gurman te da se sva druženja popularnih Prijatelja uglavnom odvijaju oko kuhinjskog stola. Osim toga, gotovo svaki put kada izađu na ručak ili večeru Chandler plaća za oboje. Ako pretpostavimo da mjesečno potroše oko 100 dolara na namirnice i još toliko na dostave i kave te 50 dolara na Joeyjeve izlaske, kroz tri godine dođemo do računice od 39.00 dolara. Kada to pribrojimo prethodnom dugu najamnine i režija od 51.760 dolara dođemo du sveukupne cifre od 108.760 dolara.

No, ne smijemo zaboraviti da je Chandler kupio sav novi namještaj nakon što je netko stari ukrao iz njihova stana i na njega potrošio 5.500 dolara. Dakle, to nas konačno dovodi do sveukupnog duga od 114.260 dolara koliko Chandler potražuje od Joeyja. I vrlo vjerojatno ih nikada neće vidjeti.

Play ponuda
Play ponuda