Play ponuda

FARMER BORIS OTKRIO KAKO JE S LAKOĆOM IZBACIO RADMILU: / 'Previše se odvajala, držala se po strani'

Image
Foto: RTL

Farmer Boris otkrio je zašto je izbacio Radmilu, kaže da odluka nije bila teška

10.2.2019.
19:03
RTL
Play ponuda

Nakon što je u emisiji "Ljubav je na selu" izbacio 24-godišnju Radmilu Jakovović 27-godišnji farmer Boris Kolesarić otkrio je zašto se odlučio na takav potez, piše RTL. Rekao je da odluka nije bila teška jer je s Radmilom proveo najmanje vremena.

"Previše se odvajala, zato sam nju izbacio", rekao je Boris.

Na farmu u Tar poveo je Tajanu, Valeriju i Ana-Paulu. "Sa svima sam se dobro slagao, ali s njih tri sam najviše komunicirao, Radmila se držala po strani", dodao je.

Sviđa mu se Ana-Paula

Priznao je da mu se najviše svidjela kandidatkinja Ana-Paula. "Najviše mi se svidjela Ana-Paula. Mislim da smo jako slični. Puno smo razgovarali, voli se zezati", otkrio je Boris.

S Valerijom je također dosta razgovarao, a s njom čak bio i u šetnji nasamo, što je možda zasmetalo Radmili. "Moguće da je Radmili zasmetalo kad smo Valerija i ja otišli sa strane, ali nije mi ništa prigovorila", rekao je.

Inače, Boris je iz Valpova. Tamo živi s roditeljima, bratom i sestrom te ima imanje s konjima, kozama i ovcama. Tijekom sezone ode u Tar gdje se na djedovoj farmi bavi životinjama.

"Djed mi je savjetovao da pazim koju ću djevojku odabrati. Nije se miješao, rekao sam da ću izabrati onu koja se meni svidi", ispričao je Boris koji ne zna kojoj se djevojci najviše sviđa. "Ana-Paula je rekla da joj se sviđam, Valerija isto, ali ne znam kojoj sam se najviše", kaže Boris za RTL.

Play ponuda
Play ponuda