Play ponuda

FARMA OVOG PUTA OTVARA DVOJA VRATA: / Upoznajte farmere koji će se boriti u novoj igri za opstanak

Image
Foto: Promo

Peta sezona popularnog showa donosi brojna iznenađenja, kako za farmere, tako i za gledatelje.

2.9.2016.
11:07
Promo
Play ponuda

Reality show Farma vraća se na televizijske ekrane 4. rujna. Farma je u novoj sezoni prerasla svoje dosad poznate ograde i podijelila se u dva ravnopravna gospodarstva koja se bore za prevlast. Nastale su tako Stara farma i Nova farma, a u avanturu života upustit će se uskoro 18 natjecatelja koji će se boriti za glavnu nagradu od pola milijuna kuna.

Život na farmi trajat će tri mjeseca, a dolaskom na Farmu natjecatelji postaju farmeri. U novoj sezoni uvjeti života postaju teži, a pravila stroža. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati dulje vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastita kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

shimmer fallback
shimmer fallback

NOVA FARMA imat će više prostora za spavaonice, kupaonicu, dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, a za razliku od Stare farme, Nova ima provedenu struju, vodu, kupaonicu i WC u kući. Spavaonice su opremljene drvenim krevetima, madracima i ormarima, dnevni boravak namještajem za sjedenje, a blagovaonica i kuhinja finim keramičkim setom za objedovanje i dovoljnim brojem kuhinjskih pomagala kako bi život u gospodarskoj kući bio što ugodniji.

Štala i radionica također odišu novitetima u obliku pomagala koje će kandidatima bogate farme pojednostaviti održavanje životinja, obrade vrta i izgradnju. Najvrjednije pokretnine na Novoj farmi su konj i traktor.

shimmer fallback
shimmer fallback

STARA FARMA odiše siromaštvom. U spavaonicama nema kreveta, već samo slama od kojih će si kandidati sami morati napraviti madrace. Za razliku od farmera s Nove farme, na Staroj farmi obavljanje zadataka bit će mnogo teže s obzirom na to da će njihovi alati biti mnogo skromniji.

Stara farma nema provedenu struju, nema vode, nema male kućanske aparate niti bijelu tehniku. Farmeri iz Stare farme koristit će se starim limenim i drvenim posuđem i priborom, kao i poljskim zahodom. Najvrjednije pokretnine su magarac i zaprežna kola.

shimmer fallback
shimmer fallback

Mjesto susreta dviju farmi bit će zdenac i ograda. Ujedno, to će biti i neutralni prostor na kojem mentor kandidatima daje zadatke, ocjenjuje i proglašava pobjednika tjednog zadatka.

Na zajedničkom trgu nalazi se zdenac s kojeg kandidati obiju farmi uzimaju vodu. Ograda, s druge strane, vizualno postavlja jasne granice u kojima se kandidati smiju kretati, budući da je strogo zabranjeno ulaženje farmera na suprotnu farmu.

U galeriji upoznajte svih 18 farmera:

Galerija

Image

FARMA SAMO ŠTO NIJE POČELA: Upoznajte farmere koji će se boriti za glavnu nagradu

Play ponuda
Play ponuda