EKSTENZIJE, SEVERINA I HARMONIKA: / Evo na što bi "bliznaki" Vasić potrošili BB nagradu

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Koliko puta ste razmišljali što biste napravili da imate veliku svotu novca na računu? Mika i Giba dali su mašti na volju pa su Big Brotheru ispričali kako bi izgledalo da oni "polude od para“.

2.12.2015.
15:17
Screenshot/YouTube
Play logo

Prva stvar koju bi obojica napravili je operacija nosa jer smatraju da imaju "burast“ nos te da će se on s godinama samo širiti i na kraju će izgledati kao njihovi roditelji, a to ne žele. Kupili bi kuću, otvorili poznati salon koji bi se zvao Twins i u njemu bi zaposlili mlade frizere. Mika bi kupio tati harmoniku, a bratu saksofon te bi rado pomogli i bratu koji ne može imati djece.

Image
JOŠ JEDNA ZA ANALE: /

BB Goran je tako umiljat da Zorica "čeka da počne sra** med"

Image
JOŠ JEDNA ZA ANALE: /

BB Goran je tako umiljat da Zorica "čeka da počne sra** med"

Big Brother luo je da Mika želi ekstenzije pa ih je pitao i o tome, na što je Mika rekao da ima jako slabu kosu i da se stalno boji da će mu i to malo što ima otpasti jer je na tatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Big Brotheru se svidjelo u kojem smjeru idu Mika i Giba pa ih je pitao i bi li radili zabave, na što su oni rekli da se ne bi razbacivali nego bi imali samo male detalje, poput maramica sa svojim likom, ali bi rado pozvali Severinu, Mariju Šarafović i Cecu da im pjevaju na zabavi.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo