'CURE I DOJKE MORAJU BITI PRPOŠNE!': / Andrea i Ivana napustile 'Celebrity MasterChef'

Ivana Marić i Andrea Andrassy napustile su Celebrity Masterchef, a u showu ostaje još samo šest natjecatelja.

4.5.2016.
11:30
Nova TV
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije ispadanja Andrea se osvrnula na svoje emocionalno stanje za vrijeme Stres testa: "Sad se kulinarski maturalac pretvorio u ispit iz fizike!".

Kad su prozvali njihova imena, cure se nisu jako začudile. Radovan je Ivani poručio: "Žao mi je što se moramo oprostiti, tvoje vrijeme bi još dugo trajalo!", aludirajući kako bi bez Andreje Ivana daleko dogurala. Ipak Ivana se zahvalila na sudjelovanju te nije teško podnijela ispadanje. Andrea je pak dobila ponešto drugačiju kritiku: "Možda si malo previše prpošna, preživa pa se dovoljno ne koncentriraš na kuhanje! Jedino tko je prpošniji od tebe je David, ali njega ne računamo!".

Andrea na kraju nije ostala dužna Radovanu koji ju je proglasio previše prpošnom: "Žene i dojke moraju biti prpošne!" te je tom izjavom nasmijala sve prisutne. Njihovom jelu žiri je zamjerio sirov luk, koje cure prije pečenja štruce nisu dinstale.

Stres test je tako završio na poprilično opušten način te zabavio kandidate koji su ostali u borbi za najboljeg Celebrity Masterchefa. Unatoč tome što mesnu štrucu uspješno spremaju sve majke, Andrej je dao osvrt na rezultate ovog Stres testa: "Ovakve štruce nisam vidio ni u vojsci, a da mi je mama ovako kuhala, one sigurno ne bi bile moje omiljeno jelo!".

Hrvoje je komentirao chefov stav i pokušao opravdati loše obavljen zadatak: "Štruca nije zahtjevna, jer njegovoj mami nitko nije mahao satom iznad glave!".

Mesna štruca od Igora i Hrvoje dobila je komentar kako je preslana, iako su dečki pred žiri servirali onu manje zasoljenu. Naime kad je Igor probao svoju štrucu shvatio je kako je presoljena pa je Hrvoje na brzinu zamijesio novu koju su servirali žiriju.

Baby Dooksova i Ksenijina štruca dobila je nešto bolje pohvale, ali i nju chef Andrej ne bi uvrstio u svoje omiljeno jelo. Ipak Ksenija i David su zaključili da su odličan tim: “Mi smo Brangelina!“, izjavio je Dooks. Ana je primijetila kako Ksenija ima specifičan način pohanja cvjetače. Ksenija je tada objasnila da su oni kod kuće štedjeli te nikad nisu cijelu litru ulja potrošili za pohanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako jednostavna za pripremu, mesna štruca ipak je uspjela 'zagorčati' život kandidatima. Kuhinju su napustile Ivana i Andrea te je njihovim ispadanjem završio Tjedan parova u Masterchef kuhinji.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali