Čelična lady Masterchefa: Užas, ne mogu ja ovo!

U Masterchefu je završen tjedan ribe, iz kojeg je kao gubitnica izašla Bojana.

22.10.2012.
9:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na samom kraju ribljeg tjedna, natjecatelji Masterchefa stavljeni su pred novi izazov – gastroduel u pulskoj konobi Batelina. Vođe crvenog tima, Časlav, i plavog tima Marko Raić s chefom Davidom Skokom u ranu zoru uputili su se u ribolov.

Iza ribanja su ulov odnijeli u kuhinju restorana Batelina. Prvo je kuhao crveni tim, a nakon njih plavi. Crveni tim je pripremao Banjolski morski pjat, dok su plavi svoj meni nazvali Izlazak Sunca.

Crveni su pripremali rakovicu i škarpinu, a plavi rakovicu i list. Ocjenama od 1 do 10 svoje zadovoljstvo bi ocijenila osmicom. Njihova jela su kušali David, njegov otac i žiri.

Čišćenje škampa za ostanak

Nakon povratka u Masterchef kuhinju žiri je elaborirao protekli izazov i odlučio da niti ovaj put plavi tim nije pobijedio. Time je vođa plavih automatski završio u Stres testu. Marko je kao svoje suborce odabrao Ivonu Kristinu i Bojanu, koji su za ostanak u showu morali čistiti sirove škampe.

Nakon deset minuta, mukotrpnog čišćenja škampi, vaga je pokazala svoje – Marko Raić bio je najbolji, dok je Bojana podbacila.

'Tu je pričala statistika, a ne tvoje kuharsko umijeće. Na galeriji je kuharski više ljudi koji bi trebali biti dolje´, rekao je Mate. Bojana je rekla da zna u čemu je pogriješila.

'Ti si jako ambiciozna. Jako mi je žao da nisi dalje s nama', rekao je Radovan, dok je voditelj Mešin čestitao Kike te napomenuo 'kako se izvukla doslovno za jedan i pol' škamp'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na iznenađenje svih, ambiciozna Bojana bila je jako pogođena ispadanjem iz showa.

'Najteže mi pada to što sam ispala na totalnoj nebulozi – čišćenje škampi. Užas! Da smo barem kuhali nekaj. Ne mogu ja ovo', briznula je Bojana u plač i svojom reakcijom mnoge iznenadila.

Naime, kako je Bojana tijekom showa uvijek djelovala rezervirano i hladno te igrala igru kao 'solo igrač', glasila je za najomraženiju osobu u Masterchef vili. Ipak, na kraju je 'maska pala' a Bojana je pokazala svoje emocije.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali