BB MARINA POTPUNO POLUDJELA: / 'Nitko nema pravo spominjati Sašino ime uzalud!'

Ines i Fabio su naljutili manekenku jer su komentirali njezinog bivšeg zaručnika te ju osuđuju jer nije prihvatila novac koji joj je Big Brother ponudio za vjenčanje, piše RTL.

31.5.2016.
8:20
RTL

"Nema nitko pravo spominjati Sašu, njegova je slika tamo s razlogom. Taj čovjek je za mene u posljednjih pet godina napravio jako puno i tom čovjeku ne mogu ništa zamjeriti. Nema pravo netko neodgojen spominjati ga", ljutito je rekla Marina Romanu jer su je Ines i Fabio jako iživcirali svojim komentarima.

Osim što su komentirali Sašu te Marinin odnos s Romanom, mladenci su je osudili zato što nije uzela novac koji joj je Big Brother ponudio za vjenčanje te za odbijanje istog. Ines i Fabio smatraju da je Marina bahata jer se takva ponuda ne odbija.

"Nisam uzela novac, a njih sada boli što su prihvatili. Novac mi ne znači ništa, jer da mi znači bih ga čuvala i sada bih ga imala", zaključila je manekenka.

Romano ju je pokušao smiriti i savjetovao joj je da se ne svađa s njima jer je ona pametnija od njih, a Rina i Alen su se također začudili na komentare mladenaca te stali na Marininu stranu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali