BARBARA I TINA ŠEGETIN: / Zbog realityja ostavile bolesnog oca

Image
Foto: RTL

Manekenke Šegetin ušle su u Big Brother iako im je otac nedavno imao ozbiljnu operaciju noge i protivio se njihovom odlasku, ali ih je u tome majka potpuno podržala.

16.9.2015.
8:18
RTL
Play logo

Kako piše srpski Blic, Nenad Šegetin nije bio za to da njegove kćeri uđu u kuću Velikog brata, ali ga one nisu poslušale i sada su pred kamerama 24 sata na dan.

"Njihov otac je nedavno imao operaciju noge i sada se oporavlja. Prije toga je dugo imao zdravstvenih problema i nije mu bilo drago da mu kćeri budu pred kamerama 24 sata dnevno dok on liječi bolesnu nogu. S druge strane, majka Jasminka ih je u tome u potpunosti podržala", rekla je za Blic dugogodišnja prijateljica sestara Šegetin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam prijateljica svojim kćerima i znam sve o njima. Uvijek smo imale takav odnos, sve probleme smo rješavale zajedno. Skroz sam bila za to da uđu u kuću jer je to jedna velika igra. Ja sam moderna osoba i znam da će one izdržati u toj gladijatorskoj borbi. A što se tiče njihovog oca, upravo sa njim pijem kavu na rivi i uživamo", kaže majka Jasminka.

Play logo

Inače, njihova obitelj zaista je moderna budući da su roditelji razvedeni, ali žive zajedno.

Blic/Hot.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo