SADA SE ZA NJU BORE / Vraća se neponovljiva Bahra! Naša reality zvijezda spremna za 'pet frajera tjedno', ovo morate vidjeti

Image

Za srce Bahre Zahirović borit će se petorica frajera u novom showu 'Pet frajera tjedno'

7.12.2021.
11:45
Screenshot/RTL

Bahra Zahirović tražila je ljubav u tri sezone emisije "Ljubav je na selu". Prvi put u "Ljubav je na selu international" kod Domina, potom kod farmera Valtera u 12. sezoni te kod farmera Marijana u 13. sezoni, ali sada je odlučila da je dosta. Ovaj će put ona biti ta za čije će se srce boriti čak petorica kandidata u novom showu 'Pet frajera tjedno'.

Bahrine nove avanture možete pratiti na platformi PLAY Premium paketu od ponedjeljka, 13. prosinca, a nakon nje, od 20. prosinca dolazi i vatrena plavuša koja će svojim kandidatima poljuljati tlo pod nogama i otežati boravak u showu.

Dating reality show izvornog naziva 'Five Guys a Week' u samo godinu dana od svog premijernog prikazivanja na britanskom kanalu Channel 4 zaradio je vojsku obožavatelja i za ekrane prikovao tisuće gledatelja koji s nestrpljenjem čekaju nove zaplete i ljubavne iskrice.

Premisa showa vrlo je jednostavna – slobodna djevojka i pet nepoznatih muškaraca žive skupa tjedan dana. Kroz brojne situacije, romantične spojeve i razgovore sve bolje upoznaje svoje udvarače, a kako tjedan prolazi, eliminira ih jednog po jednog, sve dok ne pronađe osobu s kojom bi mogla doživjeti pravu ljubav.

No ono što se događa unutar četiri zida kuće često je sve samo ne idilično – neočekivane situacije, tenzije, intrige i nadmetanja muškaraca koji se hrabro bore jedan protiv drugoga i učinit će sve kako bi baš oni osvojili njezino srce, glavni su razlozi zbog kojih je ovaj show toliko neodoljiv i privlačan.

'Imam to u malom prstu'

„Ponovno sam se našla u novom showu. Veoma se ponosno i ispunjeno osjećam da se netko, malo za promjenu, bori za moje srce, da vidim kako je biti u jednoj takvoj ulozi. Nije to uopće loše!“ kaže Bahra koja se na snimanjima već snalazi kao riba u vodi, „Ništa me nije iznenadilo pred kamerama, već mi to ide uhodano, imam to u malom prstu“.

Od muškaraca koje je ugostila u showu očekivala je puno, ponajprije da su džentlmeni, lijepog izgleda i dobrih namjera, pozitivni, privlačni i da se istinski trude osvojiti je, a na suživot s ''frajerima'', kaže, brzo se privikla.

„Kad sam vidjela u kojoj sam se situaciji našla, jednostavno mi je to bilo malo čudno i neobično, ali opet sam trebala i to vidjeti i doživjeti – živjeti u kući s tolikim muškarcima. Nisam se nikad našla u toj situaciji! Odlučila sam da ću biti stvarno iskrena i otvorena, da me što bolje i više upoznaju, da vide koji su moji karakteri. Kako će se oni postaviti prema meni, tako ću ja prema njima! Ali gledala sam da budem što kulturnija, finija, pristupačnija kao jedna žena koja očekuje takve muškarce oko sebe“, otkriva svoje taktike u showu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali