Play ponuda

Antoniju Blaće u ovakvom raspoloženju još nismo vidjeli

shimmer fallback

U pauzama između snimanja emisije Uhvati Bingo ritam, voditeljica Antonija Blaće riješavala se stresa nemilosrdno lupajući po bubnjevima. Sudeći prema fotografijama, dobro se 'ispuhala'.

28.10.2014.
14:42
Play ponuda

Multitalentirani dinamični duo ni u stankama snimanja emisije Uhvati Bingo ritam ne miruje. Kad se kamere ugase, a produkcija i tehnika udalje sa seta,Antonija Blaće i Miroslav Škoro se bacaju na ono što im nakon voditeljskog posla u eteru RTL Televizije ide najbolje – glazbu i ples.

Kada se ugase reflektori, koreografiju uvježbava Miroslav Škoro. Uz onu iz emisije Uhvati Bingo ritam svladao ih je još nekoliko, a svakom novom stankom na snimanju njegovo plesno umijeće je bogatije za pokoji pokret. Sve se to, naravno, odvija pod budnim okom Bingo plesačica koje priznaju da takav talent i smisao za ritam dugo nisu vidjele.

Na drugom kraju studija Antonija koketira s glazbom. Već smo je čuli kako pjeva u eteru RTL Televizije svakog ponedjeljka u 21 sat kao prateći vokal natjecateljima emisije, a kako je krenula, uskoro bi se mogla pridružiti i kućnom bendu na bubnjevima.

'Ovo je najbolja antistres terapija', poručila je Antonija nemilosrdno lupajući palicama po bunju.

Play ponuda
Play ponuda