ANA RADIŠIĆ JE NOVO POJAČANJE RTL-A: / Zgodna voditeljica vodit će novu verziju poznate showbiz emisije

Image
Foto: RTL

Magazinska emisiji Exkluziv se vraća na male ekrane u novom ruhu i s novom voditeljicom.

9.4.2018.
15:32
RTL
Play logo

Ana Radišić, novo lice RTL-a, od vikenda 14. i 15. travnja, od 17.30 sati, vodit će novu staru showbiz emisiju Exkluziv. Ana je dosad radila kao urednica, voditeljica i novinarka na CMC televiziji. Voditeljsku je karijeru započela na Kanalu RI prije 10 godina, a samo je dani dijele od diplome na Pravnom fakultetu Sveučilišta u rodnoj Rijeci.

Kada nije na malim ekranima, Ana trči polumaratone (istrčala ih je 10!), vodi zdrav život, velika je zaljubljenica u sport kao i u kazalište, a otkrila je da je zanima i intelektualno vlasništvo. Prelazak na RTL prihvatila je s veseljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izrazito sam sretna što sam dobila priliku pridružiti se RTL-u i nadam se da ću svojim angažmanom radom i trudom opravdati dobiveno povjerenje. Redakcija mi je super i baš se veselim svom novom početku", kazala je Radišić koja je došla kao šlag na torti novog/starog magazinskog formata.

Novo ruho stare emisije

shimmer fallback
shimmer fallback

Magazinska emisija Exkluziv kao jedan od najprepoznatljivijih brendova RTL-a u formi magazinskih emisija, vraća se na male ekrane. Exkluziv je obilježio jedno televizijsko razdoblje, ostavši zapamćen po ekskluzivnim intervjuima sa svjetskim i domaćim zvijezdama, pratio je bitne društvene događaje, te uvijek bio u tijeku sa zbivanjima koji su zanimali gledatelje.

RTL je odlučio osvježiti i vratiti na male ekrane jedan od najgledanijih magazinskih formata, u potpuno novom ruhu. Koncept emisije ostaje isti – zabavan s pregršt sadržaja i neizostavnih ekskluzivnih intervjua s Hrvatske, ali i svjetske showbiz scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Uzbuđeni smo svi u redakciji zbog početka emitiranja! Trudit ćemo se biti drugačiji, originalni i prvi - bit će tu za svakoga po nešto! Sve o čemu pričate na kavama – odgovore ćete dobiti u Exkluzivu", kazala je Ana koja je i urednica Top.HR-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo